Deze Bekende Nederlander heeft problemen met Joost Klein: ‘Hij is moeilijk, heel erg moeilijk’

joojpg

Er ontstond opschudding achter de schermen van het Eurovisie Songfestival toen Joost Klein weigerde gefilmd te worden direct na zijn optreden. Privé-baas Evert Santegoeds zegt dat zo’n verzoek niet realistisch is: “Nee, dat is geen doen.”


Tijdens het Songfestival werden alle artiesten backstage gefilmd door een cameravrouw, met de beelden later gedeeld op TikTok.


Joost Klein was de enige die niet gefilmd wilde worden na zijn liedje, vanwege een eerbetoon aan zijn overleden ouders.


Ondanks zijn verzoek stond de cameravrouw er na de tweede halve finale opnieuw, wat voor Joost de druppel was.


Evert Santegoeds vindt het onvoorstelbaar: “Hij is lastig, heel erg lastig. Hij was onderdeel van de grootste tv-show op de planeet en niet andersom.”


”Het draait niet allemaal om Joost Klein. Dat heeft hij nooit doorgehad en dat heeft AvroTros hem van tevoren kennelijk ook niet duidelijk gemaakt,” zegt hij in de podcast Strikt Privé.


Evert stelt dat zo’n ‘film-me-niet’-eis onprofessioneel is. “Hoe haal je het in je hoofd? Je zit in de grootste tv-show ter wereld en je wil niet gefilmd worden? Iemand maakte zelfs een vergelijking met Diana op de skipiste. Wat heeft dat er nou mee te maken?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Evert vervolgt: “Je zit in een tv-show en dan moet een cameravrouw weten: die in dat blauwe pak wil niet gefilmd worden als hij van het podium afkomt, en die in die groene jurk niet als ze koffie gaat halen. Ja, dat is toch geen doen?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Het is duidelijk dat Evert niet aan de kant van Joost staat. “Wat een vertoning jongens, al met al. Waar zijn we al die maanden achteraan blijven hollen?”


”Opeens vraagt die gast in het blauwe pak met die scherpe schouders aan Israël om een vraag te beantwoorden. Hij heeft zelf maandenlang niet één vraag beantwoord!”


Joost heeft tot nu toe alle interviews vermeden, zelfs bij zijn aankomst vorige week op Lelystad Airport.

” Hoe teleurstellend is het om zo te landen op Lelystad met je eigen vliegtuig en een geblindeerde bus. Wie gebruikt er nou een geblindeerde bus in Lelystad? Dan val je pas echt op,” zei Evert.


Daarentegen staat showkenner Bart Ettekoven achter Joost. Hij zei in Shownews:

”Het lijkt erop dat ze een beetje aan het zeuren is en de zaak wat heeft overdreven.”


”Hij probeerde meteen zijn excuses aan te bieden, maar zij accepteerde ze niet. Dat zegt ook wel iets,”


Oei… Het ene schandaal na het andere!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven