Joost Klein bood meteen zijn excuses aan na gebeurtenis: ‘Dat was niet goed’

josstjpg

Na het voorval achter de schermen van het Eurovisiesongfestival bood Joost Klein meteen zijn verontschuldigingen aan, zoals gemeld door het Zweedse dagblad Aftonbladet.

Nadat hij een confrontatie had met een productiemedewerker, werd Klein, die Nederland vertegenwoordigde op het festival, gediskwalificeerd voor de finale.

In eerste instantie waren de details van het incident vaag; het team van Klein beweerde dat hij geïrriteerd was door een cameravrouw die hem bleef filmen na zijn optreden, ondanks herhaalde verzoeken om dit niet te doen.

Volgens Aftonbladet werd het incident breed uitgelicht, waarbij gemeld werd dat Klein ongepast gedrag had vertoond.

Getuigen die door de krant werden geciteerd beschreven de zanger als “zeer beledigend”. Er werd gesuggereerd dat de camera van de vrouw beschadigd was, wat aangeeft dat er meer aan de hand was dan aanvankelijk bekend was gemaakt.

Volgens Aftonbladet gaf Klein te kennen “erg gestrest” te zijn geweest door de nogal opdringerige fotografen.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Het schijnt dat hij zijn geduld verloor, zijn arm heftig optilde met een gebalde vuist, de cameravrouw raakte en vervolgens zei: “Dat had niet mogen gebeuren.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Direct na het incident betuigde Klein, volgens de backstage aanwezigen, veel spijt en herhaalde herhaaldelijk:

“Het spijt me, het spijt me.” Het is onduidelijk of deze verontschuldigingen ook direct aan de cameravrouw gericht waren.

Joost Klein bood meteen zijn excuses aan na het veelbesproken incident!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven