Jokkende Gerard Joling spreekt zichzelf tegen: ‘dan schrik ik me lam’

Op de leeftijd van zestig jaar spreekt Gerard Joling openlijk over zijn strijd tegen het ouder worden, terwijl hij stellig ontkent het gebruik van botox.

Dit ziet er niet goed uit: Wat is er aan de hand met de neus van Gerard Joling?

In een interview met het weekblad Weekend deelt de toch wel ijdele zanger zijn persoonlijke visie op veroudering.

Gerard Joling krijgt scherpe kritiek: Een engnek die uit ons landje moet verdwijnen!

,,Ik sport“Ik train mijn gezichtsspieren vijf keer per week”, vertelt Gerard. “Maar je houdt de zwaartekracht niet tegen. Als ik foto’s van 20 jaar geleden zie, schrik ik me lam.”

Teleurgestelde Gerard Joling is niet van plan om op te geven: ‘Ik blijf duimen’

In een wereld waar veel bekende Nederlanders regelmatig cosmetische ingrepen ondergaan, geeft Gerard aan dat hij een andere weg heeft gekozen. Hij zegt dat hij niet van plan is op te geven en blijft duimen. Ondanks eerdere kritiek is hij toch weer in gezelschap van een bepaalde dame.

Ondanks eerdere felle kritiek: Gerard Joling toch weer in gezelschap van deze dame!

Op de vraag of hij bot0x gebruikt, antwoordt hij: “Of ik bot0x gebruik? Ik train mijn gezichtsspieren vijf keer per week.”

Ik heb goede crèmes, zei hij, benadrukkend het gebruik van natuurlijke producten zoals kruidnagelcrème en brandnetelthee.

Gerard Joling haalt wederom uit naar Gordon: ‘ik vind hem wel een heel slecht voorbeeld’

Gerard legt ook uit dat hij een gezonde levensstijl hanteert: “Dus goed slapen, lekker in je vel zitten, een beetje redelijk gezond eten en af en toe eens een flinke borrel drinken. Dan kom je al een heel eind.”

Gerard Joling aangevallen: Nachtelijk bezoekje aan buren loopt slecht af!

Eerder dit jaar had hijDe tekst kan als volgt worden herschreven:

Tijdens zijn interview gaf hij echter aan bot0x te gebruiken en benadrukte het belang van minimalisme en een goede arts door te zeggen: “Maar dat moet je ook zó minimaal doen” .

Gerard Joling enorm teleurgesteld: ‘Maar ik blijf duimen’

De zanger ontkent ook dat hij zijn haar verft, maar geeft toe dat hij het soms spoelt om zijn grijze flanken te behouden.

Gordon openhartig over Gerard Joling: Deze uitspraak deed ontzettend veel pijn!😣😬

Daarnaast heeft hij vijf haartransplantaties ondergaan, een ervaring die hij als ‘uiterst pijnlijk’ omschrijft en die een groot litteken heeft achtergelaten.

Gespot: Gerard Joling deelt een verblindende glimlach terwijl hij een compleet onbekende koppel snoeihard aanpakt. Dit moment is vastgelegd tijdens een evenement waar Gerard zijn scherpe mening liet horen, wat de mensen op zijn achterhoofd heeft achtergelaten.

Gerard Joling haalt snoeihard uit naar dit koppel: ‘Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven