Jody Bernal heeft het hoog in zijn bol: eist dichtgaan van deze winkel!

WhatsApp Image 2024 04 18 at 110303 1jpg

Recentelijk is in de populaire Juicechannel rubriek een verhaal over Jody Bernal naar buiten gekomen. Volgens bronnen zou hij tijdens een shoppingtrip hebben geprobeerd een schoenenwinkel te laten sluiten voor zijn persoonlijke gebruik. Een bron vertelde aan het kanaal: “Hij wilde schoenen passen en vroeg of de winkel kon sluiten omdat hij aan het shoppen was”.

De bron voegde eraan toe dat hij verontwaardigd reageerde toen zijn verzoek werd afgewezen door de winkelier, door te zeggen: “Weet je wel wie ik ben?”

Jody Bernal, bekend van de hit ‘Que si, que no’ en momenteel actief als DJ, staat nog steeds in de schijnwerpers. Er wordt gesproken over een mogelijke samenwerking op muzikaal gebied tussen Jody en collega Frans Bauer.

Frans Bauer onthulde onlangs dat zijn bekende nummer “Heb Je Even Voor Mij” eigenlijk bedoeld was voor Bernal, maar destijds werd afgewezen door diens manager. Bauer nam de kans waar en maakte het nummer tot een groot succes. Onlangs hebben Bauer en Bernal samengezeten om te praten over eventuele toekomstige projecten.

Tijdens een interview met Shownieuws zei Bauer: “We gaan binnenkort iets samen doen in de studio, maar meer details kan ik nog niet geven.” Dit nieuws heeft de nieuwsgierigheid van fans gewekt, die uitkijken naar wat deze mogelijke samenwerking zal brengen.

Frans Bauer erg ongemakkelijk bij deze vraag: ‘Het is toch ook helemaal niet belangrijk’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven