Jill Helena vertelt eerlijk over berichten die ze krijgt: Helaas ook veel nare reacties!

WhatsApp Image 2024 06 13 at 135602jpeg

De voormalige The Voice-kandidaat Jill Helena heeft naast positieve reacties ook te maken gekregen met een golf van haatberichten.

“Bij aankomst bij de rechtbank op donderdagochtend deelde ze emotioneel terugblikkend: ‘Ik vond het heel heftig gisteren, spannend, heel heftig.’” Ze erkent: “Ik heb heel positieve reacties gekregen…”

Ze vertelde aan Shownieuws-verslaggever Janine Schuinder dat naast het positieve, ze ook veel negativiteit heeft ervaren. “Schelden… Wat voor h0er ik ben… D00dsbedreigingen…”

In haar slachtofferverklaring sprak Jill over de affaire na de finale van The Voice in 2013 en de vermeende aanranding in mei 2018, waarvoor Ali B terechtstaat.

Na een optreden in Monnickendam heeft ze met hem afgesproken op een parkeerterrein in Amsterdam om haar nieuwe muziek te laten horen. Echter, in plaats daarvan nam hij haar mee naar een bos, waar ze zich gedwongen voelde.

“Nee is nee. Je hebt me gewoon ontvoerd naar een plek, en me daar zwaar aangerand. En me vervolgens als een stuk vuil weer afgezet bij mijn auto. In de jaren daarna worstelde ik met mijn gevoelens.”

“Elke keer als ik jouw gezicht op tv zag, kwamen alle herinneringen en gevoelens weer boven. Ik werd dan boos, verdrietig, bang, wanhopig. En voelde onmacht en frustratie.”

“Ali, weet je wel wat je hebt gedaan? Weet je wel wat je deed? Dat vraag ik mij oprecht af; dat je dit zo gewend bent, dat je niet eens ziet dat je grenzen overgaat. Dat je niet gewend bent dat mensen ‘nee’ zeggen omdat je toch altijd je zin krijgt. Jij duldt geen nee.”

1. Poeh behoorlijk heftig allemaal!
2. Ze krijgt veel positieve reacties maar ook hele nare berichten.
3. Jill laat weten hoe het gaat en is behoorlijk openhartig
4. Hoop voor haar dat dit snel mag gaan stoppen
5. Het is behoorlijk heftig de inhoud van die berichten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven