Jada Borsato moet haar huurhuis uit: “Voelt raar”

WhatsApp Image 2024 06 15 at 132415jpg

Nieuws over Jada Borsato is ontroerend. De dochter van Marco en Leontine heeft haar huurwoning moeten verlaten en is daarom weer bij haar moeder ingetrokken.

Jada heeft haar verhaal gedeeld met Story, waarin ze uitlegt wat er precies is gebeurd. Twee jaar geleden verhuisde de zangeres naar een prachtig appartement in hartje Amsterdam, maar nu is er geen plek meer voor haar.

Nieuwe foto van Marco Borsato online verschenen: Zanger flink aangekomen!

“De eigenaar van het huis waar ik woonde, heeft een zoon die net achttien is geworden en graag zelf wilde intrekken. Dat begrijp ik natuurlijk volkomen,” vertelde Jada aan Story.

Jada Borsato reageert op geruchten liefdesbreuk: ‘Ik heb respect voor zijn keuzes en waarden’

“Ik had graag daar willen blijven wonen. Het voelt vreemd om terug te keren naar mijn moeder, nadat ik juist op mezelf was gaan wonen.”

Leontine Ruiters klimt langzaam uit het dal: ‘Begrijp me niet verkeerd’🙏😥

Desondanks, is Jada nu weer bij haar moeder ingetrokken na het moeten verlaten van haar huurhuis. Het voelt vreemd voor haar om terug te keren naar haar moeder na het avontuur van zelfstandig wonen.

Het thuis zijn wordt door Jada als gezellig ervaren en hoogstwaarschijnlijk is haar moeder Leontine ook blij met haar terugkeer.

Jada Borsato reageert op geruchten liefdesbreuk: ‘Ik heb respect voor zijn keuzes en waarden’

“Recent heeft mijn moeder openlijk gesproken over haar depressieve gedachten. Hoewel dit voor mij geen nieuws was, wil ik er niet te diep op ingaan.”

Leontine Ruiters klimt langzaam uit het dal: ‘Begrijp me niet verkeerd’🙏😥

”We hebben als gezin genoeg moeilijke momenten doorgemaakt,” deelde Jada. Het hele gebeuren rond haar vader Marco heeft natuurlijk een grote impact gehad op de familie.

Kunnen Marco Borsato en Leontine Ruiters toch niet zonder elkaar? ‘Liefde is heel erg diep’

Eerder had Jada gezegd dat Marco de rechtszaak wel zou ‘rocken’, maar nu lijkt ze daarop terug te komen. “Ik probeer positief te blijven en mijn familie te steunen,” voegde ze eraan toe.

Jada Borsato reageert op geruchten liefdesbreuk: ‘Ik heb respect voor zijn keuzes en waarden’

Terwijl de media momenteel focust op Ali B en zijn mogelijke escapades, zal de zaak tegen Marco pas volgend jaar behandeld worden.

1. Jeetje dat is wel ontzettend zuur voor Jada!
2. Jada legt uit waarom zij haar huurwoning moet verlaten
3. Jada moet noodgedwongen weer terug naar haar moeder
4. Ontzettend balen, vooral omdat ze daar wil blijven
5. Het voelt naar eigen zeggen vreemd weer terug te keren naar huis.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven