Britt Dekker haalt fel uit naar irritante Marco Borsato: ‘Ik zeg het gewoon’🤣😱

Zo’n twee maanden geleden was Britt Dekker een van de weinige BN’ers die zich zo negatief uitliet over het interview van Marco Borsato met Linda de Mol.

Het is inmiddels wel duidelijk dat Marco een enorm imagoprobleem heeft overgehouden aan zijn affaire en dat hij bij Linda de Mol een poging deed om alles te repareren.

Er wam destijds veel kritiek op dat interview, dit omdat Borsato enorm in de slacht0fferrol ging zitten. Over zijn zogenoemde ‘intimiteitsvacuüm’ werd dan ook veel gegniffeld.

Britt zat destijds ook voor de televisie en plaatste een behoorlijk kritische tweet. “Sorry omdat iets je spijt, is wat anders dan spijt hebben dan dat het is uitgekomen”, sneerde de realityster.

Waarom was de blondine toen zo fel? “Ik zat met mijn moeder en mijn oma klaar voor We Want More en het begon een uur later door dit interview.

Het gesprek irriteerde me. Jaja, spijt, spijt, spijt, boeien, schiet op”, vertelt Britt Dekker nu in gesprek met Beau Monde.

Britt denkt dat het misschien beter was geweest als ze die Tweet niet had geplaatst. “‘Britt geeft een sneer’ en ‘Britt slacht Marco af’ werd er gezegd. Onzin.

Ik heb hem niet afgeslacht. Positíef was het echter ook niet. De volgende keer kan ik beter eerst bedenken of het nodig is dat ik ergens iets van zeg.”

Het zou natuurlijk wel ontzettend jammer zijn als Britt voortaan eerst gaat nadenken alvorens ze iets gaat zeggen. Ze is en blijft een heerlijke flapuit.

“Dat heb ik ook gelezen! Ik was verbaasd. Je weet nooit wat ik ga zeggen, dat lijkt me voor een redactie eerder spannend dan ideaal.”

“Als ik naar een talkshow ga, weet ik wat ik ga vertellen over het onderwerp waarvoor ik ben uitgenodigd. Maar dan komt Het Gevaar Van De Talkshow.”

“Je zit aan tafel, met een select groepje, soms een wijntje erbij. Voor je het weet, ben je met een viroloog als Ab Osterhaus in gesprek over de c0ronacrisis. Ik heb geen filter. Ik denk nooit na over wat ik zeg. Ik zeg het gewoon.”

Auteur

Scroll naar boven