Vrouw (27) trouwt met ex-vader van haar vriend: ‘Zijn zoon negeerde mij’

ppp 1jpg

De 27-jarige Sydney Dean uit het Amerikaanse Ohio vertelt dat ze een relatie heeft met haar 51-jarige ex-schoonvader Paul en inmiddels al zeven jaar gelukkig met hem getrouwd is.


Sydney kent Paul al sinds ze elf jaar oud was, toen hij in haar leven kwam. Vanaf haar zestiende begonnen ze met daten, nadat ze eerst verkering had gehad met zijn zoon.


Ondanks dat de relatie met zijn zoon eindigde, bleven Sydney en Paul vrienden en groeide hun band steeds closer.


Na verloop van tijd begonnen ze te daten en in 2016 besloten ze om te trouwen, nadat in Ohio daten vanaf zestien jaar officieel is toegestaan.


Vertellend aan LadBible spreekt Sydney over de kritiek op haar relatie. Ze laat weten: “Ik beleef momenteel de meest bevredigende ervaring met de man op wie ik al lang verliefd ben.


Ze heeft tevens een boodschap voor de critici: “Ik begrijp dat we elkaar niet op conventionele wijze hebben ontmoet,


maar zijn zoon schonk mij geen aandacht en hij wel. Uiteindelijk heb ik de ideale gezinsledenpartner gevonden


Volgens haar was het een uitdaging om goedkeuring te krijgen van haar naasten: “In het begin keurde niemand het goed, maar uiteindelijk is het geaccepteerd. Mijn moeder kende Paul al. Toen ik haar vertelde dat wij een koppel waren, was ze niet tevreden”


“Mijn vader was er ook op tegen, maar hij woont in een andere staat dus ik zie hem niet vaak. Inmiddels omarmt mijn familie Paul volledig.”


Een taboe doorbreken is haar doel door openhartig te zijn en een gesprek aan te gaan, ondanks de voortdurende kritiek op relaties met aanzienlijke leeftijdsverschillen.


”Leeftijd is slechts een getal, kijk naar Paul en mij. Ik ben enorm gelukkig met hem en zou geen andere man willen. Hij behandelt mij werkelijk als een prinses.”


1. Haar ex-schoonvader behandelt haar als een prinses….
2. Ze heeft achteraf gezien nu de juiste man van de familie te pakken…
3. Toen ze 16 werd, begonnen ze stiekem te daten.
4. Op 11-jarige leeftijd had ze verkering met zijn zoon…
5. Het stel is erg gelukkig met elkaar, zoals ze laten weten…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven