Donkere wolken boven huwelijk Patty Brard: Heeft zij een relatie met een narcist?😱😲

Op Instagram heeft Patty Brard een veelzeggende quote gedeeld. Wat wil ze duidelijk maken met de quote die gaat over mensen die in een relatie zitten met een narcist.

In september 2014 stapten Patty Brard en haar grote liefde Antoine in het huwelijksbootje. Brard vertelde in 2020 zelfs dat ze het niet uitsluit om nóg een keer met hem te trouwen.

,,Het lijkt mij bijzonder om elkaar nog een keer het jawoord te geven. In een prachtige jurk. Misschien volgend jaar als we precies vijftien jaar samen zijn”, vertelde ze destijds in gesprek met Story.

Maar een jaar later gingen er geruchten door de wandelgangen over hun huwelijk. Naar verluidt zou er meer kans zijn op een scheiding dan op een huwelijk.

,,Het verhaal over een scheiding heb ik niet van Patty of haar man gehoord. Ik heb het van een betrouwbaar iemand uit Patty’s omgeving vernomen”, zei Jan Roos tegen weekblad Story.

Over de vermeende huwelijksproblemen heeft sindsdien niemand meer iets over gehoord. Maar nu komt de diva zelf met een opvallende en veelzeggende quote op haar instagram-account.

,,Relatie met een narcist in een notendop”, luidt de quote ,,Je gaat van de perfecte liefde van hun leven naar niets dat je ooit goed genoeg doet.

Je zult alles geven en zij zullen alles nemen en je steeds minder teruggeven. Je zult uiteindelijk uitgeput raken, emotioneel, mentaal, spiritueel en waarschijnlijk financieel, en er dan de schuld van krijgen.”

Patty heeft boven de quote nog de volgende tekst geschreven: ,,Lees dit twee keer en denk na.” Zal het koppel dan toch wel problemen hebben?

Nog niet zo heel erg lang geleden besloten Patty en haar man Antoine hun prachtige villa aan het water in de verkoop te zetten.

Aan hun schitterende woning aan de Amstel hangt een prijskaartje van 2,3 miljoen euro, dat is het bedrag dat het stel er graag voor wil krijgen.

Tot op de dag van vandaag is de villa nog niet verkocht. ,,Je weet hoe het gaat: twaalf kijkers, twaalf zeikerds”, aldus Patty.

De woning is van alle luxe voorzien, een mooie ruime woonkamer, een super de luxe keuken en een heerlijk zwembad.

Brard en haar man hebben in de loop der jaren de woning behoorlijk verfraaid en volgens het stel is het er dan ook heerlijk om te wonen.

,,Wat dat betreft, hoef ik ook echt niet weg hoor”, zei ze eerder in weekblad Weekend. ,,Maar ik wil gewoon minder stofzuigen.”

Er zijn al mensen geweest om de villa te bezichtigen echter is er nog niemand die dit enorme bedrag er voor wil betalen.

,,Interesse van potentiële kopers is er al geweest, maar je weet hoe het gaat: twaalf kijkers, twaalf zeikerds”, zegt Patty in Privé. ,,Je kunt nu eenmaal niet iedereen tevreden stellen.”

,,In tegenstelling tot enkele jaren geleden, toen het ook te koop stond, gaat het nu echter gepaard met veel meer rust”, legt Patty uit.

,,Toen moest ik het met alle geweld snel kwijt zijn, nu vind ik het ook helemaal prima als het er pas over een jaar of twee van komt. We zien het wel.”

Scroll naar boven