Nog meer drama voor de Bauers: ‘Wanneer houdt dit nou op?’ 😲😢

Frans Bauer ging tijdens zijn fantrip met 150 muziekvrienden naar Saint-Tropez, echter ontbrak bij hem het feestgevoel. Dat Frans grote zorgen had mocht niemand weten.

De zanger onthulde op de laatste dag dat hij groot verdriet had. Zijn 54-jarige broer heeft namelijk kanker en wacht op een operatie.

Dorus was regelmatig te zien in de docusoap rondom de Bauers en ook stond hij altijd bij de fankraam tijdens de concerten van zijn broertje.

Frans doet zijn verhaal: “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen.” De zanger was altijd heel close met zijn broer. “Het zijn emotionele gesprekken die ik met Dorus voer.

Je verwacht het ook niet, het komt ineens op je pad. Terwijl je nog midden in het proces zit van Mariska, en we moeten afwachten hoe het leven na dat infarct eruit gaat zien, gebeurt dit.

Opnieuw staat de wereld even stil. Voorlopig zal Dorus niet van de partij zijn bij mijn concerten, waar hij normaal gesproken de fankraam runt.

Voor alles is natuurlijk een oplossing te bedenken, maar het voornaamste is dat hij er weer bovenop komt.” Voor de Bauers is dit dan ook het zoveelste drama.

“Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op? Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Scroll naar boven