Zie beelden: Wendy van Hout keihard onderuit op hoge hakken!

WhatsApp Image 2024 03 28 at 151349jpg

Recentelijk deelde Wendy van Hout een pijnlijk moment met haar volgers op Instagram, waarbij ze een val heeft gemaakt op hoge hakken.


Op haar Instagram Stories plaatste ze een foto waarop te zien is dat haar been onder het bloed zit, met een bijschrift dat luidt:


“My life be like… The struggle is real.” Uit de foto’s blijkt dat de val veroorzaakt werd door te hoge hakken die ze droeg.


Naast een afbeelding van haar bebloede been, toont Wendy ook haar hoge hak en deel van haar broek die beiden bevlekt zijn met bloed.

Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht’

Ondanks deze tegenslag in haar dag, is Wendy gelukkig in haar relatie met Peter Gillis. Recentelijk heeft ze echter ook twijfels geuit over haar situatie.

Wendy van Hout ondergaat extreme metamorfose: ‘Spijt komt altijd te laat’

Ze benadrukte dat haar leven sinds de relatie met Peter onder een vergrootglas ligt, zelfs tot in de rechtbank toe.

Wendy van Hout plaatst online betoog: ‘dat zou niemand maar dan ook niemand kunnen’

Wendy onthulde aan weekblad Party dat ze geconfronteerd werd met hoge dwangsommen tijdens een privé-rechtszaak, vermoedelijk vanwege de associatie met Peter.

Geschrokken Wendy van Hout in paniek: ‘hij heeft een engel op zijn schouder gehad’

Ze beschouwt dit als absurd en wijt het aan het feit dat ze een partner met behoorlijke financiële middelen heeft.

Wendy van Hout is Nicol Kremers spuugzat: ‘tal van leugens over mij te verspreiden’

Ondanks de negativiteit rondom haar relatie, heeft Wendy nooit overwogen om de relatie met Peter te verbreken, maar erkent ze dat er momenten zijn geweest waarop ze zich afvroeg waar ze in terecht was gekomen.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven