Boek Andre Hazes voor je feest: Dit kost het!

WhatsApp Image 2023 10 23 at 142413jpg

Herinner je je nog de laatste grote hit van André Hazes? Die is al een tijdje geleden, en we moeten terug in de tijd gaan om over een echte hit te praten.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

André Hazes behaalde succes met zijn single ‘Leef!’, maar daarna leek zijn muzikale succes snel af te nemen. Zijn latere nummers konden nooit meer hetzelfde niveau van succes bereiken.

Niet normaal wat een geld: Dit moet je betalen als André Hazes komt optreden op een feestje!

Zijn agenda is momenteel behoorlijk leeg. Zelfs Ahoy kon hij niet uitverkopen zonder bijna alle kaarten gratis weg te geven.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

Zijn nieuwe muziek lijkt ook niet hetzelfde effect op zijn fans te hebben als voorheen, waarschijnlijk omdat ze hem blijven zien als de volkszanger, een imago dat hij lijkt te willen afschudden.

Andre neemt geen blad meer voor de mond en toont geen genade: ‘Dat is ook gefilmd’

Zijn relatie met Monique

Het lijkt erop dat de fans van Hazes met enige scepsis naar hem kijken, en zich afvragen of ze zich bedrogen voelen.

Nederlanders halen hard uit naar Andre Hazes: Daar zitten wij allemaal nou NIET op te wachten

Er bevindt zich momenteel een crisis in André’s imago, en zijn vraagprijs voor optredens staat in schril contrast met zijn huidige populariteit.

Andre Hazes krijgt keiharde commentaar en wordt uitgelachen: Dit ziet er echt niet uit!

De gedachte die opkomt, is of André Hazes nog steeds de ster is waar mensen voor willen betalen, of dat zijn glans vervaagt.

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

Als je een optreden van André Hazes wilt boeken, moet je diep in de buidel tasten; zijn boekingskantoor vraagt minstens 19.500 euro voor een optreden van hoogstwaarschijnlijk slechts 20 minuten.

Andre Hazes probeert op deze manier stemmen te ronselen: ‘helpt zijn eigen imago om zeep’

Deze prijs kan als belachelijk hoog worden beschouwd, terwijl het lijkt alsof André zelf nog steeds gelooft dat hij een grote ster is, allicht is dat niet meer het geval.

Deze twee mannen zijn woest op Andre Hazes: ‘wij willen een bevestiging’

De focus van zijn media-aanwezigheid verschuift naar de drama’s in zijn leven in plaats van zijn muziek, aangezien de familie Hazes alle conflicten publiekelijk uitvecht.

Voormalig songwriter Andre Hazes haalt hard uit:

Het is opvallend dat André Hazes vermoedelijk niet langer zijn voornaamste inkomsten genereert uit zijn optredens en zangtalent.

Andre Hazes openhartig over familieruzies: ‘Ik he precies dezelfde gedachte’

Zijn hoofdbronnen van inkomsten lijken nu te komen uit reality-tv-series over zijn privéleven en de mogelijke uitkomst van familiezaken, zoals de erfeniskwestie tussen zijn zus en moeder.

Het zal je moeder maar zijn: Rachel heeft het gezellig met ex van dochterlief Roxeanne!

Mogelijk kan André hierop voortbouwen, zodat hij minder afhankelijk wordt van documentaires en opzichtige gebeurtenissen om kijkers te trekken.

Andre Hazes openhartig over zijn moeder en zus: ‘Ik zie het somber in na al die jaren’

1. Dat is een fors bedrag voor een optreden van 20 minuutjes! 2. Niet normaal wat een absurd bedrag voor 20 minuten! 3. Dit enorme bedrag moet je betalen voor een optreden! 4. Het mag wat kosten: 5. Misschien moet je eerst even goed sparen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven