Hartverscheurend: Emotionele Gerard Joling heeft het loodzwaar met vreselijk verlies🙏😥

Afgelopen dinsdag was een loodzware dag voor zanger Gerard Joling. Hij stond stil bij het verlies van zijn geliefde moeder.

De zanger had een zeer goede band met zijn moeder, we zagen haar vaak bij zijn optredens en ook verscheen zij in de vlogs van haar zoon.

Gisteren zou Janny 93 jaar zijn geworden, echter heeft zij deze leeftijd niet mogen halen. Begin dit jaar sloot ze definitief haar ogen, ze had een dubbele longontstel!ng.

Uiteraard staat Gerard in zijn nieuwe vlog die gisteren online kwam, stil bij zijn moeder. De zanger eert zijn liefste moedertje.

In de vlog is er nog meer te zien, zo gaat Gerard wijn proeven met Dries Roelvink. Laatstgenoemde denkt dat hij momenteel de wijn-expert van ons landje is.

Ook komt Irene Moors in de vlog van de zanger voorbij. Joling heeft de premiere van Moors gemist en daar wordt hij dan ook mee geconfronteerd.

Onlangs kwam Gerard nog negatief in het nieuws. Jan Roos liet weten dat hij beschamend had zitten kijken naar het optreden van Gerard Joling op de Amsterdamse Zomer.

Hij gaf aan dat Joling bezopen overkwam en zijn teksten niet meer kon houden. De zanger zou dan ook na een half uur het podium weer hebben verlaten.

Niet alleen Jan maar ook vele andere bezoekers klaagden over het optreden van Gerard, de zanger zelf heeft hier niet op gereageerd.

Scroll naar boven