Zangeres Maan helemaal met de grond gelijk gemaakt: ‘Alles hieraan is totaal absurd!’ 😱😯

In het bn’ers wereldje heeft zangeres Maan een aardige reputatie opgebouwd. Naar verluidt heeft Maan een grote voorkeur voor getrouwde mannen.

LINDA-columnist Stéphanie Hoogenberk laat in haar podcast weten dat ze Maan een ontzettende aansteller vindt die veel aandacht nodig heeft. 

Stéphanie heeft ze vooral mateloos geïrriteerd aan Maan in het programma Lago di Beau. Beau van Erven Dorens neemt hierin zijn gasten mee naar Italie om ze daar te interviewen.

Stéphanie Hoogenberk heeft het in haar podcast over de zangeres en neemt overduidelijk geen blad voor de mond.

“Maan komt op bezoek bij het Como. Nou, ze vindt het gewéldig, práchtig. ‘Oh wat is het hier mooi.’ En dan gaat ze met Tijl Beckand. Echt iemand waarvan je denkt: is er nog iets dat we van hem moeten weten?”

“Maan is een ongelooflijke aansteller. Iedereen zegt: ‘Wat is dat toch met Maan?’ Nou, dat is het punt: ze is een ongelooflijke aansteller. Ze is niet echt.

Ze ziet er hartstikke goed uit, ze schijnt ook nog intelligent te zijn want ze heeft gymnasium gedaan en ze kan goed zingen, maar ze stelt zich aan.”

“Ze zegt ook dat ze een heel goede band heeft met ‘haar papa en haar mama’. Mama gebruik je tegen je moeder zelf en mensen die je moeder heel goed kennen,

maar ik ga tegen jou toch niet over mijn moeder zeggen ‘mama’? Dat is toch ‘mijn moeder’? Dat vind ik zó ontzettend raar.”

“Dan zegt Beau, echt blóedserieus, alsof het echt een epiphany is: ‘Het lijkt wel alsof jullie vriendinnen zijn.’ Dan zegt Maan: ‘Ja, wij zijn wel echt vriendinnetjes.’”

“Op een gegeven moment gaat ze yoga doen en dan zie je haar billen zo in dat yogapak. Ook daarvan zie je dat ze zich op die manier aan de camera toont zodat alles goed te zien is.

Er is heel goed over nagedacht hoor. Dat is dan voor de mannelijke kijkertjes. Het is totaal absurd. Alles hieraan is totaal absurd.”

Scroll naar boven