Gozer laat in Turkije zijn tanden opknappen: Resultaat is om te janken!

WhatsApp Image 2024 05 03 at 141435jpeg

De wereld van cosmetische chirurgie biedt diverse mogelijkheden en Turkije is een populaire keuze voor betaalbare behandelingen.

In Turkije worden bijvoorbeeld facings aangeboden voor een fractie van de prijs die je hier in Nederland zou betalen.

Belgische vrouw wordt op eerste dag ontslagen: Bedrijfsleider vind haar tanden lelijk!

Facings, beschouwd als luxe tandheelkundige oplossingen, omvatten het afslijpen van een deel van de eigen tanden en het plaatsen van op maat gemaakte tanden voor een perfecte glimlach.

Helaas verlopen niet alle behandelingen vlekkeloos. Soms moeten cliënten voorafgaand aan definitieve facings met tijdelijke tanden rondlopen, wat soms voor verrassende reacties zorgt.

Echter, in het geval van Harry werd het proces humoristisch vastgelegd in een zelfgemaakt filmpje voordat het eindresultaat werd getoond.

Jammer genoeg kende Harry’s ervaring geen langdurig geluk. Zijn uiteindelijke facings bleken problemen te vertonen, waarbij zijn boventanden verkleurden en resulteerden in een ongelijkmatige kleur, wat hij vergeleek met een “Duo Penotti” gebit.

In Turkije, waar klinieken vaak garantie bieden, kan het corrigeren van dergelijke fouten aanzienlijke kosten met zich meebrengen.

De situatie met Harry benadrukt de risico’s van goedkope cosmetische ingrepen in het buitenland.

Dit incident onderstreept het belang van grondig onderzoek voorafgaand aan cosmetische behandelingen.

Voordat men besluit tot dergelijke ingrepen over te gaan, is het belangrijk om de nazorg in overweging te nemen, vooral in landen waar deze mogelijk tekortschiet.

@bigharryuk Turkey reslly did f*ck my teeth up this time😩😱 #turkey🇹🇷 #turkeyteeth #veeners #dentist ♬ Level Up – Ciara

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven