Gordon vindt kritiek op hoe hij eruitziet niet terecht: ‘Ik denk dat ik er beter uitzie dan ooit’

WhatsApp Image 2024 06 25 at 161232jpg

Gordon laat weten verbaasd te zijn over de kritiek op zijn uiterlijk en vindt deze onterecht. “Ik vind zelf dat ik er beter uitzie dan ooit”, aldus de SBS 6-realityster.

Eerder zorgde een incident waarbij Gordon tijdelijk leek op Bob de Rooij, een oud typetje van Paul de Leeuw, voor commotie. Gelukkig heeft Gordon zijn föhn weer teruggevonden en voelt hij zich nu goed voor zijn leeftijd.

Ondanks dit alles blijft de kritiek aanhouden, zo meldt de Weekend. Een journalist van het blad confronteert Gordon met opmerkingen van mensen op sociale media die vergelijkingen trekken, zoals dat hij op Willem-Alexander zou lijken.

Gordon is niet te spreken over deze opmerkingen: “Wat een flauwigheid allemaal. Ik vind het zo bizar dat mensen maar van alles over anderen denken en dan ook opschrijven wat ze denken.”

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

”Wie maakt het wat uit hoe ik mijn haar draag? Ik vind het leuk.”

“En daar gaat het toch om.” Gordon uit trots over zijn uiterlijk en zegt zich beter dan ooit te voelen:

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

”Ik vind zelf dat ik er beter uitzie dan ooit. Sterker nog: ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Ik zit lekker in m’n vel, sport vier keer per week en ben ruim 28 kilo afgevallen.” Hij wijst erop dat dit een aanzienlijke prestatie is.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Gordon spreekt over zijn liefdesverdriet na de breuk met Gavin Rozario en verklaart dat hij zichzelf vorig jaar veroordeelde vanwege zijn naïviteit.

Gavin is woedend op Gordon en overweegt stappen te ondernemen!

“Ik heb vorig jaar mezelf gehaat, omdat ik zo ontzettend naïef en blind ben geweest met Gavin. Daarvoor heb ik mezelf wel echt voor m’n kop kunnen slaan. Dat ik het niet door heb gehad, niets heb gezien.”

Alles wijst op slecht nieuws: Relatie tussen Gordon en Gavin voorbij?

“Ze zeggen weleens: de tijd heelt alle wonden, dat doet het ook – en je leert ook van heel veel dingen, maar ik dacht echt dat ik mijn lesje na zoveel relaties wel had geleerd.”

Gordon met zijn handen in het haar: ‘zwaar weer voor hem op komst’

”Het was een behoorlijk intense situatie, moet ik bekennen. Zo’n harde klap, dat ik dacht: oh jee. Maar ja, ik ben er overheen.”

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

1. Gordon is absoluut niet te spreken over de opmerkingen.
2. Zijn reactie is verbaasd en hij vindt de opmerkingen flauwekul.
3. Gordon licht toe waarom hij niet blij is met de opmerkingen.
4. Velen zien overeenkomsten tussen hem en een bekende Nederlander!
5. Hij beschouwt dit als onterecht en flauwekul!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven