Gordon krijgt veeg uit de pan van deze presentatrice: ‘Zijn geheugen deugt niet’

WhatsApp Image 2024 03 28 at 114647jpg

Volgens Catherine Keyl, reageert met een lach op de recente sneer van Gordon naar haar. Ze beweert dat de beweringen van Gordon niet kloppen en ze wijst naar zijn falende geheugen als oorzaak.

Gordon beweert dat 35 jaar geleden, tijdens een uitzending van de 5 Uur Show, Catherine hem op een gemene manier heeft geout. Hij beweert dat Catherine destijds expres de vraag via het publiek liet verlopen, ondanks zijn verzoek om dat niet te doen.

Vriend wil Catherine Keyl nooit meer zien in zijn leven: ‘Hij is woedend op mij’

Catherine reageert op de beschuldigingen door te zeggen: “Ja, natuurlijk heb ik alle credits bij hem verspeeld. Zijn geheugen deugt niet, maar prima,” tegen Weekblad Weekend.

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

Gordon claimt dat Catherine alle credits bij hem heeft verspeeld en dat hij nu niet meer geïnteresseerd is in haar mening.

Vriend wil Catherine Keyl nooit meer zien in zijn leven: ‘Hij is woedend op mij’

Catherine legt verder uit dat tijdens haar tijd bij de 5 Uur Show publieksvragen niet aan de orde waren. Ze zegt: ,,Want dan wordt het weer een hoop gedoe. Maar ik zeg wel: hij zat bij mij in de 5 Uur Show en daar stelde het publiek nooit vragen.”

Catherine Keyl woest en vertelt uitslag van telefoongesprek met klachtenfunctionaris!

Catherine wenst niet verder te reageren om verdere ophef te voorkomen, maar benadrukt wel haar standpunt over de publieksvragen.

Wanhopige Catherine Keyl heeft er de pest in: ‘Ik heb geen geld meer’

Gerard Joling staat mogelijk op het punt om zijn eigen realityserie te krijgen, zo heeft RTL bevestigd aan RTL Boulevard. Hoewel de deal nog niet helemaal rond is, onderzoekt RTL momenteel de mogelijkheden voor een serie met de populaire zanger.

Gordon openhartig over Gerard Joling: Deze uitspraak deed ontzettend veel pijn!😣😬

Al jaren is Gerard zelf actief met zijn eigen realityserie op YouTube, waar hij zijn dagelijkse leven deelt met zijn kijkers.

Gerard Joling betrapt op jokken: Is hij zijn eerdere opvallende uitspraak vergeten?

Ondanks dat zijn doelgroep voornamelijk bestaat uit mensen van 50 tot 60 jaar, blijken zijn video’s verrassend goed bekeken te worden.

Gerard Joling enorm teleurgesteld: ‘Maar ik blijf duimen’

Het is echter onduidelijk wie precies zijn content bekijkt, maar sommige van zijn dagelijkse vlogs halen tienduizenden views.

Gerard Joling is op dreef en haalt uit: ‘Kijk naar zijn ogen, die staan heel wazig’

Misschien bekijkt wel een Jan of een Goor vanuit zijn appartement in Dubai nieuwsgierig de avonturen van Geer.

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

De relatie tussen Gerard Joling en Gordon is al lange tijd gespannen, wat algemeen bekend is.

Gordon heeft recentelijk in weekblad Story laten doorschemeren dat hij wel geïnteresseerd zou zijn in een serie over zijn eigen leven.

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’

Hij merkt op: “Nou, als je al die gebeurtenissen achter elkaar zet, heb je wel een flinke serie! Ik zou er geen nee tegen zeggen.”

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Echter, gezien Gordon’s instabiele emotionele toestand in de afgelopen jaren, lijkt geen enkel netwerk bereid te zijn hem op dit moment een contract aan te bieden.

Gordon over het maken van keuzes: ‘Een van de drie moest het gewoon ontgelden’

Dat juist nu het nieuws naar buiten komt dat Gerard in gesprek is met RTL over een eigen serie, zal ongetwijfeld een pijnlijke steek zijn voor Gordon.

Ondanks eerdere felle kritiek: Gerard Joling toch weer in gezelschap van deze dame!

Er wordt door volgers van Boulevard gespeculeerd over mogelijke wrijvingen tussen de twee, waarbij een opmerking luidt:  “Net nu Gordon zijn eigen serie wil, komt Gerard met zijn eigen serie. Ik voel een nieuwe ruzie aankomen!”

Gerard Joling aangevallen: Nachtelijk bezoekje aan buren loopt slecht af!

Daarnaast geniet Gerard van groot succes met zijn nieuwe nummer ‘Twee Motten’, dat binnen slechts twee maanden bijna 2 miljoen views heeft behaald. In contrast hiermee blijft het aantal views voor Gordon steken op slechts 15.000.

Gerard Joling haalt wederom uit naar Gordon: ‘ik vind hem wel een heel slecht voorbeeld’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven