Zorgen en een groot gemis voor Gordon: Hondje Toto opgenomen in dierenziekenhuis!😲😱

Gordon heeft te kampen met verdriet, dit omdat zijn hondje Toto aan suikerziekte lijdt en opgenomen is in het dierenziekenhuis.

Gelukkig is de trouwe viervoeter van Gordon in goede handen in het dierenziekenhuis in Dubai. Gordon laat aan Shownieuws weten: ‘Het komt goed’, vertelt hij.

Zelf lijdt Gordon ook aan diabetes en door een domme keuze werd hem dat ook bijna fataal. Op eigen initiatief was hij namelijk gestopt met het spuiten van insuline.

Die keuze pakte niet goed uit voor Gordon, hij belandde in een hypo en werd pas drie uur later wakker. De schrik zat er goed in.

Omdat hij zoveel kilo was afgevallen dacht hij dat zijn suikerziekte wel verdwenen zou zijn en dus stopte hij er mee. 

‘Enorm geschrokken en dus gelijk weer in een strak schema met spuiten en eten. Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is frustrerend’, schreef hij op Instagram.

Op Instagram liet Gordon destijds weten dat hij een zogenoemd carnivoordieet volgt en dit combineert met groente en fruit.

‘Ik eet zo min mogelijk koolhydraten maar ik heb ze ook nodig om m’n bloedsuiker te stabiliseren. Ingewikkeld allemaal maar dat is diabetes, een sluipmo0rdenaar.’

Naar eigen zeggen voelt hij zich inmiddels wel ‘supergoed’. ‘Het beetje buik zal ik blijven houden, maar dat is ok.’

Scroll naar boven