Gordon vindt straf voor Ali B te streng: Hij stelt andere straf voor

WhatsApp Image 2024 06 15 at 134716jpg

Gordon heeft op zijn Instagram-account zijn perspectief gedeeld over de strafeis tegen Ali B, die momenteel veel aandacht krijgt in de media.

Naar zijn mening is de voorgestelde drie jaar gevangenisstraf door het Openbaar Ministerie voor de rapper te streng volgens Gordon.

Als alternatief suggereert hij dat het dragen van een enkelband ook een passende straf zou kunnen zijn. “Een enkelband is ook goed,” aldus Gordon.

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

De artiest beschouwt de recente dag als een droevige dag voor de slachtoffers die teleurgesteld waren omdat ze hun vertrouwen in Ali B hadden gesteld. Gordon uit twijfels over de eerlijkheid van het proces.

“Is dit wel een eerlijk proces als je zo publiekelijk te kijk wordt gezet?” vraagt hij zich af. Ook overweegt hij of de afgelopen 2,5 jaar voor Ali B zelf niet al een straf op zich waren.

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

“Gordon beschrijft dat een naam vernietigd, een carrière verwoest en publiekelijk door het slijk gehaald door de media,” aldus Gordon.

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’

Gordon legt de schuld deels bij kranten en tijdschriften, die volgens hem een ’trial by media’ hebben veroorzaakt.

Gordon komt in actie: ‘Mijn leven was de afgelopen maanden doordrenkt van angst’

Hij roept het Openbaar Ministerie op om met een ‘betere oplossing’ te komen dan gevangenisstraf. “Moet je een publieke figuur als Ali B echt opsluiten?” vraagt hij zich af.


Gordon oppert dat Ali B misschien een enkelband kan krijgen zodat hij bij zijn kinderen kan zijn. Hij ziet geen meerwaarde in het achter de tralies zetten van de rapper.

Gordon vastgelegd op beeld in uitgaansleven: ‘Hij stond continu met iemand anders te tongen’

“Waarom niet eerder therapie aanbieden in plaats van meer verdriet toevoegen aan een gezin dat al onder druk staat?” sluit Gordon zijn betoog af.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘Ik zal nooit breken’

1. Gordon is het absoluut niet eens met de strafeis tegen Ali!
2. Gordon heeft een straf gevonden die meer geschikt is!
3. Gordon springt in de bres voor de knuffel marokkaan.
4. Gordon legt uit waarom hij de strafeis veel te zwaar vindt!
5. Gordon neemt het op voor Ali en wijst naar anderen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven