Glennis is boos op vrienden: ‘Het doet nog steeds pijn’

gr 1jpg

Na een confrontatie met een vakkenvuller in de Jumbo, onderging Glennis Grace een ingrijpende verandering die in heel Nederland voor opschudding zorgde.

Ook haar relatie met Fred van Leer leek onherstelbaar beschadigd te zijn. In de talkshow ‘RealTalk’ deelt Glennis openhartig haar ervaringen gedurende deze turbulente periode.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

De nasleep van het voorval in de supermarkt was zwaar voor Glennis. Ze had gehoopt op steun van haar vrienden, waaronder Fred, die zij altijd beschouwde als een rots in de branding.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

“Na voelde dat ik door heel Nederland in de steek werd gelaten, heb ik Fred in paniek gebeld,” deelt Glennis. “Hij verzekerde me dat hij nooit van me zou afwijken, dat hij aan mijn zijde zou staan, letterlijk op het podium.”

Glennis Grace is alles behalve blij: ‘Wordt het niet tijd er iets aan te doen?!’

De teleurstelling kwam echter hard aan toen Fred zijn beloftes niet nakwam. “Ik had al wat twijfels, aangezien ik wist dat hij ook zakelijke belangen behartigt.”

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

Met een mengeling van verdriet en bitterheid vertelt ze: “En ja, binnen een week draaide alles om en liet hij me stikken.”

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

Het gebrek aan persoonlijke steun was voor Glennis het meest pijnlijke aspect. Geen van haar zogenaamde vrienden nam de moeite om haar te steunen of gewoon te informeren naar haar welzijn.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

Glennis onthult: “Niemand kwam langs, niemand. Dat doet nog steeds pijn. Ik heb kerst met deze mensen gevierd, hun kinderen zien opgroeien en dan, in mijn donkerste uur, was er niemand.”

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

Ondanks de teleurstellingen en de pijn heeft deze periode een diepe indruk achtergelaten op Glennis, maar ze blijft vastbesloten om door te gaan.

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

1. Vooral deze bekende vriend krijgt een keiharde sneer!
2. De zangeres laat duidelijk weten waarom zij zo teleurgesteld is.
3. Deze bekende Nederlander beek toch geen echte vriend te zijn!
4. Het verdriet en de bitterheid is nog goed aanwezig.
5. Ik denk dat deze man nu helemaal niets meer van je wil weten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven