Vrouw Rene van der Gijp is woest en gaat achter de schermen confrontatie aan met journalist

Minouche van der Gijp, de echtgenote van René van der Gijp die bekend staat om haar uitgesproken politieke standpunten, deelt regelmatig pro-Palestijnse content en uit kritiek op Israël via haar Instagram Stories.

Tijdens een recent incident raakte Minouche verwikkeld in een discussie met een journalist van De Telegraaf.

Dit incident vond plaats tijdens een evenement in de Ziggo Dome, waar de cast van Vandaag Inside was.Hun show werd gepresenteerd.

Achter de schermen koos Minouche ervoor om de confrontatie aan te gaan in plaats van het feest te vieren.

Haar bezorgdheid uitte Minouche over de manier waarop Nederlandse media verslag doen van het conflict in Gaza.

ZeMinouche deelde haar perspectief op Instagram, waarin ze zei: “Ik sprak gisteren met een journalist van De Telegraaf over de beperkte berichtgeving rondom Gaza. Het lijkt wel alsof je moet zoeken naar informatie over dit conflict.”

Ze was teleurgesteld over wat zij zag als een pro-Israëlische houding van de journalist, die naar haar mening schokkende opmerkingen maakte.

Minouche’s kritiek richt zich op wat zij als beperkte en eenzijdige berichtgeving van de Nederlandse pers beschouwt.


In Gaza benadrukt ze de ernst van de situatie, met name het leed van kinderen, en vraagt ze zich af waarom dit niet meer aandacht krijgt in de media.


Ze sluit af met een oproep aan haar volgers om kritisch na te denken over hun nieuwsbronnen: “Is het niet tijd dat we onze nieuwsbronnen heroverwegen?”


Misschien is het tijd om onze abonnementen op de Telegraaf te heroverwegen, aangezien er behoefte is aan diepgaandere verslaggeving.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven