Deze man is gespot bij de Gooise villa van Linda de Mol: ‘Dichterbij een vleugje bewijs’😲🤔

Volgens de manager van Linda de Mol is er geen sprake van een liefdeshereniging met Jeroen Rietbergen.

Toch gonst het van de geruchten en laat Yvonne Coldeweijer weten dat het verhaal toch echt anders in elkaar steekt. ,,Ze zijn al een tijdje samen.”

Nadat de beerput van The Voice of Holland open was getrokken liet Linda de Mol al snel weten dat ze niet meer verder wilde met Jeroen.

De blondine kwam met een statement op Instagram weten: ,,Ik heb mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij.”

Jeroen Rietbergen pakte zijn koffers in en vertrok naar Amerika om daar een intensieve therapie te volgen van een aantal maanden in een kliniek.

Inmiddels is Rietbergen alweer een tijdje terug on ons land en bleek er nog steeds geen sprake te zijn van een verzoening.

De manager van Linda liet aan het ANP weten: ,,Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn niet terug bij elkaar.”

Maar online zijn er nu beelden opgedoken die toch echt een heel ander verhaal vertellen. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zit er dan ook boven op.

Yvonne deelt in haar Instagram Stories beelden waarin er een man te zien is vlakbij de Gooise villa van Linda. Deze man is niemand minder dan Jeroen Rietbergen.

,,Dichterbij een vleugje bewijs zijn we nog niet eerder gekomen”, schrijft Coldeweijer bij de beelden. ,,Een buurtspion heeft Vieze Jeroentje in de straat van Linda gezien.

Hij liet de hond uit (samen met waarschijnlijk zijn broer). Mark my words. Ze zijn al een tijdje weer samen.” Het moge duidelijk zijn dat Yvonne zeker is van haar zaak.

Scroll naar boven