Moeder houdt kinderen thuis om pesten te voorkomen.

WhatsApp Image 2024 05 30 at 115056jpg

In een opmerkelijke stap heeft Susie Bradley, bekend van Married At First Sight, aangekondigd dat ze haar kinderen niet naar school wil laten gaan.


Zij vreest dat haar kinderen gepest zullen worden vanwege haar uiterlijk en deelde haar bezorgdheid in een video op sociale media.


De angst van Susie is dat haar kinderen het slachtoffer van pesterijen zullen worden puur omdat zij als aantrekkelijk wordt beschouwd.


In haar video zei Susie: “Ik ben bezorgd dat mijn kinderen gepest zullen worden, louter vanwege het feit dat ik een aantrekkelijke moeder ben.”


Zij raadde ook andere moeders aan voorzichtig te zijn, omdat zij hetzelfde probleem zouden kunnen ondervinden als ze behandelingen ondergaan in haar schoonheidskliniek.


Na haar deelname aan het programma heeft Susie een eigen kliniek geopend waar vrouwen diverse schoonheidsbehandelingen kunnen krijgen.


Volgens Susie zou dit kunnen leiden tot problemen voor hun kinderen op school vanwege hun ‘mooie’ moeder.


Deze opmerkingen veroorzaakten veel controverse. Haar filmpje werd negatief ontvangen door haar volgers en velen beschuldigden haar van ongepaste zelfpromotie voor haar kliniek.


Onder de video werden diverse reacties geplaatst. Eén commentator schreef: “Er zijn veel knappere vrouwen dan jij. En die hebben ook nog hersens.”


Nog een andere reactie luidde: “Heb net een foto gezien van hoe je er echt uitziet. Je kinderen zullen geen probleem hebben.”


In een nieuwe video, met tranen in haar ogen, las Susie enkele van de nare opmerkingen voor en vertelde ze hoe verdrietig deze reacties haar maakten, na de diepe impact van de negatieve reacties.


Hoewel haar emotionele reactie begrip opriep bij velen, waren er ook mensen die vonden dat klagen niet gepast was, gezien de controversiële uitspraken die ze eerder had gedaan.

1. Volgens haar eigen zeggen is ze een te knappe moeder.
2. Ze maakt zich zorgen dat haar kinderen de dupe worden van haar knappe uiterlijk.
3. Naar verwachting kreeg deze video veel kritiek.
4. Over smaak kan gediscussieerd worden.
5. Het zou haar verdrietig maken als haar kinderen gepest zouden worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven