Gedonder in restaurant: ‘Waylon barst in in tranen uit na scheldpartij Bibi’😱😲

De laatste tijden gaan er veel verhalen over bekende Nederlandse mannen die hun partner niet helemaal trouw zijn geweest.

Onlangs kwam het verhaal naar buiten dat Waylon ook vreemd was gegaan in de periode dat zijn Bibi zwanger was.

Op Instagram plaatste de zanger een statement en ging hij met de billen bloot. Niet veel later verdween het bericht en ging men er van uit dat Bibi hem had vergeven.

Afgelopen week ging het stel samen met de kinderen uiteten in een restaurant, echter liep dat uit op een behoorlijk drama.

,,Bibi begon hem ineens uit te schelden waarop Waylon ging huilen”, meldt Yvonne Coldeweijer op haar instagram-account.

Naar verluidt liepen de emoties behoorlijk hoog op bij Bibi en zou ze om een onbekende reden behoorlijk woedend zijn geworden.

,,Volgens de spion, die ook aan een tafeltje zat in het restaurant, begon Bibi hem ineens keihard uit te schelden en te schreeuwen”, aldus Yvonne.

De reden waarom Bibi zo tekeer ging is onbekend, maar het feit is wel dat Waylon behoorlijk van streek raakte. ,,Waylon ging huilen als een baby.”

Het geschreeuw was allesbehalve zachtjes en dus konden de andere gasten in het restaurant mee genieten van de ruzie.

,,Hun jongste zoontje ging ook janken en alleen maar harder gillen, dus het was een groot spektakel voor de tafels om hun heen”, aldus Coldeweijer.

Waylon liep vervolgens naar de toiletten, echter niet om af te koelen want hij kwam ontzettend boos terug.

,,Hij riep onder andere dat hij zo hard werkte voor haar en de kids en alleen maar zijn best deed zodat zij een goed leven konden leiden, maar Bibi wilde er niks meer over horen.”

Scroll naar boven