Fulvia ondergaat opmerkelijke transformatie: 150 operaties in 15 jaar tijd!

Fulvia, voorheen bekend als Fulvio, heeft een buitengewone verandering ondergaan van man naar vrouw. Deze reis omvatte maar liefst 150 operaties en heeft 15 jaar in beslag genomen.

Nu 56 jaar oud, besefte Fulvia al op vijftienjarige leeftijd dat ze eigenlijk een vrouw was. Echter, pas op 40-jarige leeftijd heeft ze de beslissing genomen om de transformatie te ondergaan.

Voor het begin van haar lange, ingewikkelde transformatie leefde Fulvia als een typische macho man.


Terwijl ze van bier genoot, rondreed in een Amerikaanse 4×4 en probeerde zich als een macho te gedragen om haar ware identiteit te onderdrukken, kwam ze uiteindelijk op een punt waarop ze er niet langer mee kon omgaan.


Uiteindelijk koos ze ervoor om haar ware identiteit te omarmen, ondanks haar eerdere pogingen om die te onderdrukken.


Ze deelde deze beslissing met haar partner Marisa, die

Hoewel ze aanvankelijk moeite had met de verandering, vond ze uiteindelijk Fulvia’s innerlijke zelf belangrijker dan haar uiterlijke verschijning.


Tegenwoordig leven ze samen als zussen. Hoewel Fulvia in een ondersteunende omgeving leeft, was niet iedereen in haar familie even begripvol.


Haar ouders, afkomstig uit een religieuze familie, hebben de keuzes die ze heeft gemaakt niet geaccepteerd. Haar broers daarentegen hebben Fulvia wel geaccepteerd zoals ze is.


Haar aanvankelijke gedachten werden aanvankelijk geprobeerd te veranderen, maar toen ze zagen hoe vastberaden ze was, begonnen ze haar te steunen.


De kosten van Fulvia’s 150 operaties bedragen ongeveer €80.000,-. Hoewel dit een aanzienlijk bedrag is, voelt ze zich nog steeds niet volledig tevreden met zichzelf.

Fulvia is vastbesloten om haar langgekoesterde wens te vervullen en volledig de vrouw te worden die ze altijd al heeft willen zijn. Dit zal echter nog meer ingrepen vereisen.

Op dit moment heeft ze nog steeds haar mannelijke geslachtsdeel, maar dit is iets wat ze nog wil veranderen om haar ideale zelf te bereiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven