Susan en Freek zijn erg gefrustreerd: ‘Je denkt dat ik altijd voor je klaarsta’

WhatsApp Image 2024 07 02 at 141920jpg

Het bekende muzikale duo Suzan & Freek deelt regelmatig wat hen bezighoudt in hun eigen podcast. Naast hun muzikale samenwerking vormen ze ook een stel.

Tijdens hun recente podcastaflevering ontstond een stevige discussie tussen de twee, waarbij persoonlijke ergernissen naar voren kwamen.

Bizar: Bron klapt uit de school en doet opmerkelijke onthullingen over Suzan en Freek!

Freek uitte zijn frustratie over een bepaalde gewoonte van Suzan: “Dat vind ik toch zo vermoeiend. Als ik oortjes in heb, en jij ziet dat ik oortjes in heb, dat jij dan tóch gaat praten.”

Bizar: Bron klapt uit de school en doet opmerkelijke onthullingen over Suzan en Freek!

Hij vervolgde: “En dat ik dan vervolgens één oortje uitdoe, en dat jij dan zucht en zegt: ‘Je luistert niet!’” Suzan lachte en herkende de situatie, en legde uit waarom dit haar dwarszit:

Een bepaalde irritatie kwam naar voren: “Het is gewoon zo vervelend, ik moet het dan twee keer zeggen.” Er werd ook gediscussieerd over Suzan die altijd verwacht dat Freek meteen voor haar klaar moet staan.

Freek reageerde lachend hierop: “Dat is jouw ding, jij verwacht dat ik 24/7 beschikbaar ben voor jou. Nou, dan heb ik nieuws voor je. Er staan nog vier wachtenden voor jou in de rij.”

De opmerking benadrukte de vaak onrealistische verwachtingen in hun relatie. Suzan erkende dat ze niet alleen deze verwachting van Freek heeft, maar ook een beetje van haar moeder:

“Laatst had ik het er met een vriendin over. Als we onze moeder bellen, gaan we er eigenlijk vanuit dat ze altijd zal opnemen. Want waar zou ze anders mee bezig moeten zijn, behalve met ons?”

Is het mogelijk dat wij haar moeder zijn?” Deze gedachte kwam in haar op, die ze zelfs als een beetje egoïstisch erkende, rekening houdend met het feit dat haar moeder ook haar eigen leven heeft.

Bizar: Bron klapt uit de school en doet opmerkelijke onthullingen over Suzan en Freek!

Freek vroeg zich af: “Dus eigenlijk verwacht je dat ook van mij?” Suzan gaf toe dat ze stiekem inderdaad wel zulke verwachtingen van hem heeft.

Bizar: Bron klapt uit de school en doet opmerkelijke onthullingen over Suzan en Freek!

1. Een intense discussie waarbij de irritaties over en weer gaan!
2. Freek uit zijn ongenoegen naar zijn partner toe op een aantal momenten.
3. Freek uit zijn frustraties over een specifieke gewoonte van Suzan.
4. Suzan heeft de verwachting dat Freek altijd voor haar klaarstaat.
5. Suzan heeft heel duidelijk bepaalde verwachtingen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven