Online gaat het los: Hoop onrust nadat Lidl klant dit op haar fruit ontdekt!

lidljpg

Een klant in een Lidl-supermarkt raakte behoorlijk verrast toen ze een ongebruikelijke code op een van de bosbessen ontdekte.

Lidl geeft 55-jarige vrouw geen toegang tot de winkel: ‘Kijk hoe je eruitziet’

De klant, die ervoor koos om anoniem te blijven, deelde haar verwarrende ervaring op Reddit, waar ze een foto plaatste van de mysterieuze code “ABS” die op een van de bosbessen stond geëtst.

Terwijl het genieten van een gezond tussendoortje meestal plezierig is, kan het ontdekken van een onheilspellende code op je eten dit plezier aanzienlijk verminderen.

De klant was geschokt door de ontdekking en vroeg zich af wat deze code zou kunnen betekenen.

Lidl geeft 55-jarige vrouw geen toegang tot de winkel: ‘Kijk hoe je eruitziet’

De Reddit-post trok de aandacht van andere gebruikers, die ook in de war waren en grapjes maakten over mogelijke betekenissen van de code.

Eén gebruiker suggereerde bijvoorbeeld dat “ABS” zou kunnen staan voor “Antiblokkeersysteem”, maar vroeg zich af waarom dit op een bosbes zou worden gegraveerd.

Een woordvoerder van een bekende fabrikant kwam later met een duidelijke uitleg over de situatie.

Lidl geeft 55-jarige vrouw geen toegang tot de winkel: ‘Kijk hoe je eruitziet’

Ze legden uit dat elke batch van het product een unieke seriecode krijgt toegewezen en in dit geval kreeg de betreffende batch de code “ABS”.

Echter, door een gat in de verpakking werden de codes per ongeluk overgedragen op de bessen, waardoor het leek alsof ze waren geëtst.

Hoewel sommigen grapjes maakten over mogelijke betekenissen van de code, blijkt het gewoon een ongelukkige overdracht van een interne code te zijn geweest, en niet een boodschap van buitenaardse oorsprong of een geheim regeringscomplot.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven