Waarom jouw McDonald’s frietjes soms anders smaken

mcdd 1jpg

Een onverwacht resultaat! Van solliciteren voor de rol van clown, naar eindigen als afwasser of frituurmedewerker bij de grote gele M.

Indien er iets misgaat, kan het misschien nodig zijn om wraak te nemen. Bij de McDonalds in Booval, Australië, lijkt een medewerkster mogelijk verward over haar taak.

Nadat ze net heeft schoongemaakt, lijkt ze nu een smerige zwabber of dweil te gebruiken. En haar volgende stap? Juist! Ze besluit het bij de frituur te drogen.

Lekker warm onder de lamp, naast de verse frietjes. Helaas voor haar, is haar actie vastgelegd door omstanders met smartphones.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Volgens McDonalds zelf gaat het om een ‘incident van eenmalige aard’ en heeft de manager de kwestie met de medewerkster besproken.

Boer neemt wraak nadat McDonald’s zijn grond vernielt

Hoewel het logisch zou zijn dat ze ander werk zou moeten zoeken, heeft de filiaalmanager haar toestemming gegeven om te blijven.

Blijf gewoon waar je bent.

Er bestaat een mogelijkheid dat haar benadering effectief is geweest en dat ze binnenkort besluit om een rode pruik te dragen en een grappig kostuum aan te trekken om kinderen te vermaken.

1. Waar bevindt zich het intellect! Hoe kom je op zoiets? Bah!
2. Telkens wanneer je frietjes eet, zal deze actie in je gedachten blijven hangen.
3. De vrouw in kwestie heeft toestemming om haar positie te behouden!
4. Dit is zeer onsmakelijk, wie bedenkt zoiets!?
5. Het is onbegrijpelijk dat ze niet is ontslagen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven