Totaal onverwacht: Bibi Breijman laat Nederland kennismaken met de man van haar dromen🙏🥰

Bibi Breijman en zanger Waylon zijn de trotse ouders van de drie jarige Teddy en hun nieuwste trots Chester.

In mei werd Chester geboren. echter verliep haar kraamtijd iets anders dan dat ze gehoopt had. Het bleek namelijk dat haar Waylon haar ontrouw was geweest.

Enige tijd geleden plaatste de zanger op Instagram een statement waarin hij zijn 0verspel toegaf en aan heel Nederland liet weten dat hij het verpast had.

Niet heel veel later verwijderde hij zijn statement en Bibi zette de vader van haar twee kindjes op vaderdag zelfs nog in het zonnetje.

Men kreeg al snel de indruk dat Bibi haar Waylon vergeven had. Waylon gaf zelfs aan dat ze als gezin gewoon heerlijk met elkaar op vakantie gaan.

Op Instagram laat Bibi haar pasgeboren zoontje Chester uitgebreid zien. In een fotoserie laat een trotse moeder ‘de man van haar dromen’ aan haar volgers zien.

Ze heeft drie foto’s van Chester geplaatst waar dus nu heel goed zijn gezichtje te zien is. “Maak kennis met de man van mijn dromen”, schrijft Bibi erbij.

De volgers reageren razend enthousiast en laten dat ook weten wat voor een plaatje haar zoontje is. “Wat een prachtig ventje”, valt er te lezen. “Weer zo’n knapperd.”

Scroll naar boven