Van je familie moet je het maar hebben: Gordon met de grond gelijk gemaakt!😡😲

Vorig jaar ging het alles behalve goed met Joke, de zus van Gordon. In die periode had ze steun nodig van haar broers en zussen, maar Gordon liet niets van zich horen.

Joke liet vorig jaar via een bericht op haar facebookpagina weten graag (financiële) steun van haar broers en zussen, onder wie Gordon, te ontvangen.

‘Financieel gaat het ook niet lekker,’ biechtte Joke destijds op. ‘Mijn zussen hebben gezegd dat Gordon mij zou benaderen, maar dat was weken geleden.

Ik wacht nog steeds. Mijn oudste broer Johny belt wel; hij zegt van mij te houden. Dat zijn woorden die ik nu juist graag wil horen.’

In gesprek met Story laat Joke nu weten: ‘Ik ben de afgelopen maanden 38 kilo afgevallen, je herkent me niet meer terug,’ vertelt Joke nu aan Story.

‘Ik heb in het ziekenhuis verkeerde medicijnen voorgeschreven gekregen, dat kostte me bijna mijn leven. Ik heb in Nederland, België en Spanje in het ziekenhuis gelegen.’ 

Ik las op internet dat Gordon 11,5 kilo is afgevallen,’ zegt Joke. ‘Ik heb geen contact meer met Gordon. Hij heeft me na mijn ziekte nog niet één keer gebeld of opgezocht.

Ik heb niets van hem gehoord! Ik heb hem meerdere malen gebeld, maar hij neemt gewoon niet op, en belt niet terug. Gordon is gewoon een egoïst, hij kijkt nooit naar me om.’

Scroll naar boven