Erica Meiland geeft er de brui aan: ‘Geen shows meer mogelijk’

WhatsApp Image 2024 07 11 at 113710jpg

Met het einde van het tv-contract van de familie Meiland in zicht, verkiest Erica Meiland geen verlenging. “Ik verlang terug naar een gewone baan,” deelt ze mee.

Binnenkort gaan de Meilandjes in gesprek over hun televisietoekomst. Erica heeft al laten weten dat een nieuw seizoen van Chateau Meiland, waarin hun pension centraal staat, niet op de planning staat.

Populariteit Maxime Meiland daalt hard: ‘Er hangt een vervelend sfeertje om haar heen’

In een interview met weekblad Party legt Erica uit waarom dat niet mogelijk is: “Ik vind dat we een heel saai leven hebben.”

Erica Meiland maakt geen vrienden: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’

“Dus er is geen reality meer mogelijk, want we doen alleen het ontbijt voor onze gasten en dan gaan we naar huis en rommel ik een beetje in de tuin en Martien doet een dutje ’s middags. Kortom, er valt niks te draaien.”

Erica en Martien met de handen in het haar: ‘hebben we nog niet binnen’

Erica overweegt om te stoppen met het programma, ze zegt, “Misschien kappen we er wel gewoon mee en gaan we wat anders doen,”.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

Over mogelijke toekomstplannen zegt Erica, “We hebben weleens gezegd: zullen we een grote woonwinkel openen? Maar Montana wil niet meedoen en we willen geen concurrent van haar worden. Zo zitten we weleens te brainstormen over dingen, want je kan natuurlijk van alles doen.”

De laatste jaren waren geen rozengeur en maneschijn voor Montana: ‘Wat moet je dan?’😱😥

Erica heeft plannen om te blijven werken, ze zegt, “Ik ben nu zestig en ik moet nog zeven jaar tot ik mijn AOW krijg. Ik vind het ook lekker om te werken. Ik moet er niet aan denken dat ik de hele dag thuis zou zijn.”

Erica Meiland is op dreef en haalt fel uit: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’😲😣

Voordat ze televisiewerk deed, werkte Erica bij een bouwbedrijf waar ze het prettig vond. Ze vertelt, “Gewoon lekker structuur, weet je wel,”.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

“Er is vaak een verlangen naar terug, een leuke baan, collega’s en een eigen computer, kantoor en een lekker kopje koffie ’s morgens, gewoon de focus op je werk.”

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

Er is een verschil in beleving van bekendheid tussen Martien en Erica. “Ik verkies anoniem door het leven te gaan.”

Grote opluchting bij Martien Meiland: Huishoudelijke hulp lost groot probleem op!

“Mijn voorkeur gaat uit naar simpelweg in de tuin zijn, met mijn oortjes in, onopgemerkt, terwijl ik wat onkruid wied en bomen snoei.”


1. Erica legt uit waarom doorgeen geen optie is. 2. Erica is er helemaal klaar mee en verlangt naar deze oude tijd… 3. Martien houdt van de aandacht maar Erica is er klaar mee. 4. Erica wil de handdoek in de ring gooien en dit gaan doen: 5. Erica laat weten wat voor baan zij graag zou willen vervullen….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven