Emotionele Monique Westenberg: ‘Voor ons als mama en papa wel een momentje’😣😫 

Afgelopen woensdag gaat de boeken in als een emotionele dag voor Monique Westenberg. Zoonlief Dré is namelijk ‘officieel geen kleuter’ meer.

Op Instagram laat Monique weten dat de kleine man over is naar groep 3. ,,Dit was voor ons als mama en papa wel een momentje.”

Uiteraard heeft Monique het bijzondere moment vastgelegd op camera en laat ze de beelden zien aan haar volgers op Instagram.

,,De oudste kleuters gingen symbolisch over naar groep 3, waar hun nieuwe juffie ze ontving”, schrijft moeder Monique.

In de video die Monique deelt op Instagram is te zien hoe Dré over een bruggetje loopt en verwelkomd wordt door zijn nieuwe juf.

,,We hebben geen kleuter meer! Daar gaat ‘ie, laatste dag als kleuter. Gaat allemaal zo snel”, aldus Monique emotioneel.

Een aantal dagen geleden liet Monique nog weten dat ze hard toe is aan vakantie, dit terwijl ze pas net terug is van vakantie in Amerika.

Zoals ze doet overkomen lijkt het er op dat de zorg van haar zoontje volledig op haar schouders rust. Ze kijkt dan ook ontzettend uit naar de zomervakantie.

,,Geen gehaast meer in de ochtend en avond voor 6 weken”, schrijft ze in haar Stories op Instagram. Ze laat weten dat ze er aan toe is.

,,Bij sommigen van jullie is de zomervakantie al begonnen. Hier moeten ze nog een paar daagjes naar school”, aldus Monique in haar verhaal bij een foto van Dré.

,,Wij zijn écht aan het aftellen. Geen gehaast meer in de ochtend en avond voor 6 weken. Word ik dus heel blij van!”

In het bericht laat ze dus doorschemeren dat zij degene is die zoontje Dré elke dag naar school brengt en weer ophaalt.

We ouden dus kunnen stellen dat het ouderschap volledig op haar schouders rust en dat het haar dus zwaar valt.

Scroll naar boven