Emma Heesters op je feestje kost een behoorlijke duit: Dit moet je afrekenen!

WhatsApp Image 2024 05 04 at 183250 2jpg

Op jonge leeftijd lanceerde Emma Heesters haar YouTube-kanaal, waarmee ze snel bekendheid verwierf. Ze deelde unieke covers van bekende artiesten en vergaarde een grote aanhang.

Met meer dan 6 miljoen volgers op haar kanaal en veel bekeken video’s is Emma uitgegroeid tot een internetfenomeen.

Emma’s muzikale reis bracht haar over de hele wereld. Zo trad ze bijvoorbeeld op in het voorprogramma van Boyce Avenue tijdens hun Europese tour.

Na het tekenen van een contract bij Universal’s Republic Records in New York, heeft Emma samengewerkt met bekroonde producers om haar muzikale repertoire te verrijken.

Emma Heesters met de grond gelijk gemaakt: Volgers vinden statement lachwekkend!

Emma heeft opgetreden bij gerenommeerde evenementen en zelfs live verschenen op FOX TV.

Emma Heesters er gloeiend bij: ‘Of lieg je omdat je je schaamt’

Met hoogtepunten zoals haar deelname aan ‘Beste Zangers’ in 2019 en de hit ‘Pa Olvidarte’ met Rolf Sanchez, heeft Emma haar ster verder doen rijzen.

Van een droom die uitkwam met een optreden in de O2 Arena in Praag tot haar betrokkenheid bij The Streamers, Emma blijft zichzelf overtreffen.

Aanhoudende geruchten over Emma Heesters: ‘honderd procent samen’

Wil je Emma Heesters op jouw feestje? Dan dien je wel rekening te houden met een aanzienlijk prijskaartje, vanaf 11.500 euro.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven