Einde oefening! René Le Blanc heeft er geen zin meer in en is er helemaal klaar mee😱😲

Het programma ‘Ik Geloof In Mij’ was ontzettend succesvol en trok heel veel kijkers. Ook achter de schermen was het een succes want de volksartiesten konden het goed met elkaar vinden.

De zangers vormen een hecht clubje met elkaar en hebben contact via een appgroep. De Haagse Gio Swikkers laat echter weten dat één van de zangers niets meer van zich laat horen…

René le Blanc heeft zonder ook maar iets te zeggen de chat groep verlaten. ,,We hebben een liedje gemaakt met alle artiesten, maar daar deed René niet aan mee.

Ik weet niet waarom”, aldus Gio in weekblad Weekend. ,,We hebben een appgroep met alle mensen maar daar is René uitgegaan. Hij heeft niet gezegd waarom en als ik hem bel, neemt hij niet op.”

Voor het programma had zanger Gio nog nooit van Le Blanc gehoord. Wel laat hij weten dat hij Le Blanc tijdens het opnemen van de leader een erg sympathieke man vond. 

,,Maar van sommige dingen denk ik: nou René…” Gio geeft een voorbeeld: ,,In Ziggo Dome liep ik naar hem toe en zei ik: Hoi, hoe is het?’ Hij zei alleen hoi en liep weg.”

Wat er nou exact aan de hand is weet niemand. Misschien ziet Le Blanc zichzelf als een wereldster of is hij er gewoon helemaal klaar mee.

Scroll naar boven