Vrouw houdt van Rudolf de eikenboom: ‘Er is niets leukers’

rud 1jpg

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, heeft een ongebruikelijke wending genomen in haar liefdesleven door zichzelf als ‘ecosksueel’ te identificeren.

Haar liefde is gericht op een eikenboom, waarvan ze gelooft dat hij al eeuwenlang op haar wacht. Volgens haar vult deze boom, die ze Rudolf heeft genoemd, haar met ‘er0tische energie’.

Voorheen was Sonja simpelweg getrouwd, maar haar interesse in planten bloeide op nadat ze in 2020 naar Vancouver Island was verhuisd.

Als expert in het vertellen van ‘er0tische verhalen’, ontdekte ze tijdens de lockdown een imposante eikenboom tijdens haar dagelijkse natuurwandelingen, een ervaring die nu bijna drie jaar geleden plaatsvond.

“Ik liep vijf dagen per week op een pad in de buurt van de boom,” deelt Sonja, “en voelde vanaf dat moment al een sterke verbondenheid met de boom.”

In de zomer van 2021 waren de gevoelens van Sonja voor de indrukwekkende eik, die ze liefkozend Rudolf noemde, volledig bijgekomen. Het versterken van hun band had geresulteerd in iets nieuws.

Sonja beschrijft in haar verhalen het gevoel van kleinheid naast iets groots en imposants. Haar affectie voor Rudolf wordt door haar beschreven als een geheel andere ervaring dan wat ze eerder heeft gekend in menselijke relaties.

“Het gevoel dat ik bij de boom ervaar, is totaal anders dan wat ik zoek in menselijke fantasieën,”

“Ik heb enorm lang uitgekeken naar deze golf van sensuele energie.” Ze legt nadruk op het feit dat haar band met Rudolf strikt mentaal is en geen fysiek aspect heeft.


Volgens Sonja houdt ecosksualiteit geen fysieke unie tussen mensen en de natuur in.


“Het observeren van de verandering van seizoenen is voor mij een opwindende handeling. Daarvan word ik echt opgewonden.”


”Van het inactieve in de winter naar het levendige in de lente gaan en de voortplanting zien, dat is het meest fascinerend.”

1. Naar eigen zeggen is het niet te vergelijken met mensen…
2. Deze liefde beschrijft ze als een geheel nieuw niveau…
3. Rudolf vult haar met sensuele energie…
4. De liefde tussen haar en Rudolf is magisch…
5. Uhhhhh… oké, oké

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven