Edsilia Rombley kapot van verdriet: ‘Dit is het enige commentaar’😱😥

Edsilia Rombley vindt het verschrikkelijk dat de stekker uit de Ladies of Soul-concerten van september getrokken zijn. De zangeres reageert naar Shownieuws.

“We hebben een eerlijk statement gegeven en hopen dat mensen het een beetje kunnen begrijpen. Dit is ons enige commentaar. We zijn er echt kapot van.”

“De negatieve publiciteit rondom het incident waarbij Glennis betrokken is geraakt, terwijl de cultuursector nog aan het herstellen is, maakt de broodnodige promotie voor de concerten al 3 maanden moeilijk”, schrijven ze op social media.

“Glennis begrijpt dat dit zijn tol eiste en heeft ons de afgelopen week laten weten zich terug te willen trekken ten behoeve van de concerten.”

“Wij hebben er ondertussen alles aan gedaan om te kijken of de concerten toch doorgang konden vinden, omdat wij de fans niet teleur willen stellen”, vervolgen de dames in het statement.

“Echter door alle ontwikkelingen en na intensief overleg met specialisten en adviseurs blijkt het niet haalbaar om op korte termijn de spectaculaire shows te produceren

Scroll naar boven