Koppel schrikt als ze camerabeelden zien: ‘Ik snap er niks van’

cam 1jpg

In Australië heeft een koppel heftig gereageerd op video’s die zijn opgenomen door hun beveiligingscamera. Een schim wordt vastgelegd terwijl deze zich door hun woonkamer beweegt.

De man, Matthew Kane (35), en zijn vrouw waren zeer bang toen ze de mysterieuze verschijning op de beelden zagen, terwijl ze in een andere kamer waren.

Op een avond, terwijl Matthew in bed lag, besloot zijn vrouw om de beelden van de beveiligingscamera te bekijken.

Wat ze zag deed haar verstijven van schrik: een vaag figuur dat uit een oude antieke kast in de woonkamer tevoorschijn kwam, bracht het koppel in een staat van ongeloof en paniek.

Het vermeende spookachtige figuur bewoog langs de hond van het stel. “Het heeft een perfect rond hoofd en laat een lichtspoor achter zich.”

”Het lijkt te lopen alsof het een doel heeft, alsof het ergens heen wil. Je kunt bijna de armen zien zwaaien,” voegt Matthew toe.


Beneden staat een video van de hond die geen geluid maakt, volgens Matthew kan dit een indicatie zijn van een overleden vriend of familielid.


“Ik ben meestal sceptisch, maar dit voelt anders. Ik kan het niet uitleggen,” merkt hij op. Deze ervaring heeft zijn overtuigingen over het bovennatuurlijke veranderd en heeft hem met meer vragen dan antwoorden achtergelaten.


Matthew plaatste de video op sociale media, maar heeft daar nu spijt van. “Mijn video werd viraal op een paranormale pagina.”


“Als ik de opmerkingen lees, denk ik: ‘Stop met die suggesties, ik wil niet nog meer ideeën over wat het zou kunnen zijn,'” zegt hij.


De gebeurtenis heeft een blijvende impact gehad op het stel, waardoor ze nu voorzichtiger zijn in wat ze geloven en delen over hun ervaringen.


De beelden van de schim blijven een mysterie, een herinnering aan iets wat ze nooit hadden verwacht te zien in hun eigen huis.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven