Koppel schrikt van camerabeelden: ‘het lijkt alsof het ergens heen gaat’

gejpg

Een Australisch echtpaar ervaart sterke emoties bij het zien van beelden die door hun beveiligingscamera zijn vastgelegd, waarop een schim te zien is die zich door hun woonkamer beweegt.

Op een gegeven moment bekijkt de vrouw van Matthew Kane (35), terwijl Matthew in bed ligt, de beelden van de beveiligingscamera.

Zij ziet tot haar grote schrik een bleke verschijning uit een oude antieke kast in de woonkamer tevoorschijn komen, wat het echtpaar verbijsterd en in paniek brengt.

De vermeende geest beweegt langs de hond van het echtpaar. “Het heeft een perfect rond hoofd en laat een lichtspoor achter zich.”

”Het lijkt te lopen alsof het een doel heeft, alsof het ergens heen wil. Je kunt bijna de armen zien zwaaien,” vertelt Matthew.

Onderstaande video toont een hond die niet aanslaat, mogelijk een teken dat het een overleden vriend of familielid zou kunnen zijn, volgens Matthew.

“Normaal ben ik sceptisch, maar dit voelt anders. Ik kan het niet verklaren,” aldus Matthew, die aangeeft dat deze ervaring zijn kijk op bovennatuurlijke zaken veranderd heeft.

Na het delen van de video op sociale media, heeft Matthew spijt van zijn beslissing. “Op een paranormale pagina is mijn video viraal gegaan,” merkt hij op.

“Als ik de reacties lees, denk ik: ‘stop met die suggesties, ik wil niet nog meer ideeën over wat het kan zijn,’” voegt hij toe.

De gebeurtenis heeft een diepe indruk achtergelaten op het koppel, wat hen voorzichtiger heeft gemaakt in wat ze geloven en delen over hun ervaringen.

De beelden van de schim blijven een mysterie, een herinnering aan iets wat ze nooit verwacht hadden te zien in hun eigen huis.

1. Dit hadden ze nooit verwacht te zien via hun beveiligingscamera!
2. Het echtpaar denkt dat het een overleden familielid is.
3. Het koppel denkt aan een overleden familielid of vriend.
4. Ik zou geen oog meer dicht doen.
5. Ik zou direct op zoek gaan naar een andere woning!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven