Cheryl (63) en haar man (26) verwachten een kindje: ‘We zijn zo blij’

WhatsApp Image 2024 05 31 at 204122 1jpg

In een opgewekte video op YouTube delen de 63-jarige Cheryl en haar 26-jarige echtgenoot Quran het fantastische nieuws dat ze hun eerste kindje samen verwachten. “We zijn zo gelukkig!”


Cheryl heeft al zeven kinderen en is oma van achttien kleinkinderen. Ze had altijd de droom om met haar 37-jarige jongere partner Quran nog een kindje te krijgen.


Sinds 2022 zetten ze zich in voor het verwezenlijken van hun kinderwens. Cheryl kon vanwege haar leeftijd niet meer zelf zwanger worden, daarom zochten ze naar een draagmoeder.


Ondanks dat hun eerste draagmoeder niet voldeed aan de eisen van het contract en het contact moest worden stopgezet, hebben ze nu toch succes.


In de video toont Cheryl vol trots een echo van hun huidige draagmoeder. “Het is geweldig dat wij ouders gaan worden,” straalt Cheryl. “We krijgen eindelijk onze eigen familie.”

“Het gevoel van blijdschap dat ik nu ervaar, heb ik nog nooit eerder gevoeld,” deelt ze, vol vertrouwen in de toekomst als ouder samen met Quran.

Van vreugde barst Quran in tranen uit bij het nieuws van hun langverwachte droom die uitkomt. “Ik voel een ongekende liefde voor mijn allereerste kind,” zegt hij.

Ondanks dat Cheryl niet de biologische moeder zal zijn, is dat voor Quran van geen betekenis. “Voor mij maakt bloed geen familie en ik weet dat zij de meest fantastische moeder zal zijn.”

Hoewel Quran graag had gezien dat hun kind op Cheryl zou lijken, overheersen positieve en vreugdevolle reacties op hun geluk.

1. Uit liefde verwachten ze een kleintje.
2. Hij twijfelt er niet aan dat ze een geweldige moeder zal zijn.
3. Een nieuwe kans als moeder voor deze oma!
4. Hun blijdschap kent geen grenzen.
5. Hun grote droom zal in vervulling gaan!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven