Frans Duijts laat weten nooit te klagen te hebben: ‘Ze vonden me een knuffelbeer’

De Nederlandse zanger Frans Duijts is succesvol afgevallen, maar liefst veertig kilo, een indrukwekkende prestatie.


Ondanks zijn tevredenheid over zijn nieuwe uiterlijk, bekent Duijts dat hij eerder ook niet te klagen had over vrouwelijke aandacht. Zijn openheid volgt op de documentaire over André Hazes junior uit 2022.

Frans Duijts gesloopt in programma: ‘Dikke patser, ben je gek geworden ofzo?’

In een interview onthulde Duijts, die bekend staat om zijn liefde voor een drankje,Het weekblad Story onthulde dat hij in het verleden regelmatig grote hoeveelheden Bacardi dronk.

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts: ‘Dikke narcist’

Hij gaf zelfs toe dat hij soms optredens deed terwijl hij onder invloed was. Hij beschreef dit gedrag als een gevoel van onoverwinnelijkheid. “Je denkt dat je alles aankan, en dat je je alles kunt veroorloven.”

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts: ‘Dikke narcist’

De zanger, die bekend staat om zijn liefde voor snackbarlekkernijen zoals shoarma en bitterballen,Frans Duijts heeft ooit een gewicht van ongeveer 140 kilo gehad. Na een gastric sleeve-operatie, waarmee zijn maag verkleind werd, is hij echter bijna 40 kilo afgevallen.

Momenteel lijkt Duijts zijn nieuwe gewicht te behouden. In een onthulling aan de Telegraaf liet hij weten dat zijn vrouw niet van magere mannen houdt en hem liever niet verder ziet afvallen.

Frans Duijts krijgt de volle lading: ‘Jij bent de realiteit volledig verloren’

Altijd populair bij vrouwen, zelfs toen hij zwaarder was, herinnert hij zich. Hij zegt: “Sowieso heb ik nooit te klagen gehad over weinig aandacht van vrouwen toen ik te zwaar was. Ze vonden me een knuffelbeer”

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’

Duijts benadrukt dat hoewel hij af en toe nog geniet van een rum of een snack, hij niet meer excessief eet en drinkt zoals voorheen.

Frans Duijts heeft spijt: ‘Dat zou ik nu niet meer laten gebeuren’

Vanaf 2019 is Frans Duijts ook professioneel betrokken bij de drankindustrie, doordat hij zijn eigen drankhandel, 5 O’clock, in Tiel runt.

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven