Dramatisch: Vriendin van familie Borsato lekt bizarre details naar buiten!😲😱

De schoondochter van Marco Borsato, het vriendinnetje van zijn oudste zoon Luca zal zich wel flink achter haar oren krabben.

Een vriendin van Daisy Piras, de schoondochter van Marco heeft informatie over de @angifte tegen Marco doorgespeeld naar Roddelpraat.

Maandag maakte het OM bekend dat er een onderzoek gestart zal worden naar de vier verdachten in het The Voice [email protected], dus ook naar Marco.

Voordat dit nieuws werd lekte Daisy Piras deze informatie naar een vriendin die het vervolgens doorspeelde naar de heren van Roddelpraat.

Roddelpraat heeft een screenshot in het bezit van een WhatsApp gesprek van Daisy en haar vriendin, een gesprek dat over haar schoonvader gaat.

,,Vandaag komt als het goed is in het nieuws dat er een nieuwe @angifte tegen Marco is gedaan”, schreef Daisy. Eén van haar vriendinnen lekte het door naar Roddelpraat.

Deze vriendin is geen onbekende van de familie Borsato, dat blijkt uit het feit dat ze ook bepaalde dingen over Leontine weet te vertellen.

Leontine zou het erg zwaar hebben met de breuk tussen haar en Marco en naar verluidt zou het dan ook helemaal niet goed gaan met haar.

Volgens deze vriendin gebruikt Leontine ‘alcohol en andere middelen’ om het verdriet en de zorgen te verzachten.

,,Die vriendin spreekt ook met Luca, de zoon van Marco. Luca vertelde dat nadat hij een fles wijn op had”, aldus Dennis Schouten in Roddelpraat.

Scroll naar boven