Vrouw wil dolgraag een kindje van haar 61 jaar oudere echtgenoot

Op het eerste gezicht lijkt het leeftijdsverschil van 61 jaar geen rol te spelen voor de 24-jarige Miracle Pogue uit Starkville, Mississippi, VS. Ze is namelijk getrouwd met haar 85-jarige liefde, Charles Pogue.

Charles, een gepensioneerde voormalige makelaar, heeft Miracle ontmoet in 2019 bij een wasserette, waar hun vriendschap begon.

Na het uiten van zijn gevoelens heeft Charles in februari 2020 uiteindelijk Miracle ten huwelijk gevraagd en ze zijn in juli 2022 getrouwd.


Miracle zegt dat ze hoopt een nieuwe generatie te kunnen voortbrengen voor de tachtigjarige die momenteel kinderloos is, daarom is het haar wens om twee kinderen met hem te krijgen.


In een interview dat werd gepubliceerd door Daily Mail, onthulde Miracle, die van Nigeriaanse afkomst is, dat ze bij het begin van hun vriendschap wist dat hij ouder was, maar niet zijn exacte leeftijd op dat moment kende.

Toen de verpleegster zijn exacte leeftijd te weten kwam, was het al een paar maanden later. Op dat moment realiseerde ze dat ze gevoelens voor hem had.

Ze zei: “Toen ik erachter kwam dat ik te diep zat, was het een paar maanden geleden en had ik al gevoelens voor hem. Hij was mijn baby en hij ging nergens heen.”

Ze kwam erachter tijdens een gesprek.Toen we elkaar vroegen naar onze geboortedatum, antwoordde hij dat hij in 1937 geboren was.


”Ik heb nooit zijn leeftijd gevraagd, we wilden gewoon zien hoe het ging. Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is,


ik vind hem gewoon aardig. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was omdat hij er zo goed uitziet. Hij is altijd actief en levendig…”

“`html


Naar verluidt heeft de jongedame verklaard dat haar 45-jarige moeder, Tamika Phillips, en 72-jarige opa, Joe Brown, hun relatie vanaf het begin hebben gesteund nadat ze hadden gezien hoe gelukkig Charles haar maakte.


Het blijkt echter moeilijk te zijn om haar 47-jarige vader, Kareem Phillips, te overtuigen. Afgezien van mensen die hen in het openbaar verwarren met een vader en dochter, heeft Miracle te maken met negatieve aandacht van trollen. Ze staat bekend als @mnigeria98 op TikTok.


“`

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven