Dochter van deze bekende Nederlander gaat volledig uit de kleren voor mannenblad!

WhatsApp Image 2024 04 05 at 70114 PMjpg

Je kent misschien de naam Patricia Paay, maar ben je ook bekend met haar dochter Christina Curry? Christina is de dochter van Patricia en Adam Curry, en de kleindochter van bandleider John Paay.

Als jong meisje verscheen Curry in de realityserie van haar ouders genaamd “Adam’s Family”, die werd uitgezonden op SBS6 in 2002 en 2003.

Tegenwoordig werkt Christina Curry als model en staat ze bekend om haar opvallende en eigenzinnige stijl.

Misschien herinner je Christina nog van haar deelname aan “De Verraders Halloween” in oktober 2022, waar ze als eerste afviel.

In 2023 was ze te zien als geheime zangeres in het televisieprogramma “Secret Duets”. Laten we echter eens kijken naar haar recente bezigheden.

Playboy lijkt een comeback te maken door bekende Nederlanders te strikken als covermodellen. Tot nu toe waren het voornamelijk ‘de vriendin of ex-vriendin van’, zoals Nicol Kremers en Jaimie Vaes, maar dit lijkt de oplage ten goede te komen.

Namen als Maxime Meiland, Nicolette Kluijver, Jutta Leerdam en Davina Michelle staan naar verluidt op het verlanglijstje van het mannenblad.

Maar voor nu is het de beurt aan Christina Curry, die opvalt door haar uitgebreide tatoeages en bijzondere look.

Op de foto’s is niet alleen naaktheid te zien, maar ook Christina’s volledig zwarte linkerarm, die volledig getatoeëerd is.

Opmerkelijk genoeg heeft mevrouw Paay zelf ook al vier keer op de cover van het blad gestaan, twee keer vóór de geboorte van Christina en twee keer daarna!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven