Moeder verlaat haar gezin voor Gambiaan: Jongste kinderen wonen nu bij oudste dochter!

Na een huwelijk van 23 jaar en negen kinderen heeft de 44-jarige Heidi Hepworth besloten haar man te verlaten voor Salieu Jallow, een 32-jarige man uit Gambia.


De relatie begon via Facebook nadat Heidi een vriendschapsverzoek van Salieu had geaccepteerd.

Linda (69) heeft zich vergist in haar Afrikaanse prins: ‘dat ik zo dom heb kunnen zijn’

Voorheen was Heidi 23 jaar getrouwd met Andy, met wie ze zes kinderen heeft. Daarnaast heeft ze nog drie kinderen uit een vorig huwelijk.

Op een gegeven moment besloot ze haar stoute schoenen aan te trekken en naar Gambia te reizen om Jallow te ontmoeten.

Andy doet zijn verhaal in The Sun. Natuurlijk is hij kapot van verdriet. Volgens hem zit Heidi in een midlife crisis.

‘Bizarre regels in dit huwelijk: ‘We nemen gewoon het zekere voor het onzekere’’

Babou uit Gambia zoekt een rijke Europese vrouw: ‘”Kleine Babou’tjes maken”’“De persoon die ze geworden is, is verschrikkelijk. Een liefhebbende moeder zou nooit naar Gambia vertrekken om daar te paraderen met haar nieuwe vriend.”

Haar reactie op social media kwam als een grote verrassing. Heidi, deze moeder, geeft aan totaal geen spijt te hebben.

Gam

Heidi heeft haar hart gevolgd, een keuze waar ze geen spijt van heeft. In het interview laat ze weten dat ze al ontzettend lang ongelukkig is in haar huwelijk met Andy.

“`html


Op het moment dat ik mijn kinderen moest achterlaten, was het een zeer moeilijke beslissing. Echter, vanwege hun situatie was het helaas onmogelijk voor hen om met mij mee te komen.

Gam

Ik ben geschokt door de bedreigingen die naar mij gericht zijn, waarin beweerd wordt dat ik mijn kinderen in de steek heb gelaten. Niets is echter minder waar.


Tijdens het gesprek informeerde de moeder dat haar drie jongste kinderen, die zij met Andy heeft, nu bij haar oudste dochter wonen.

“`

Gam

Heidi geeft aan dat ze elke dag online komt en dan met haar kinderen videochat. Ze ziet dat ze gelukkig zijn en zegt dat ze haar kinderen goed kent.


Heidi laat weten dat ze graag met haar Gambiaanse vriend wil trouwen. Ze benadrukt dat haar relatie met Andy al voorbij was toen ze het vriendschapsverzoek kreeg.

Gam

OnlineAndy wordt flink beschuldigd van het stiekem sturen van berichtjes naar andere vrouwen, iets wat hij ontkent, volgens Heidi.

Het aanstaande huwelijk van Heidi heeft specifieke eisen, anders zal het niet doorgaan.

Bizarre regels in dit huwelijk: ‘We nemen gewoon het zekere voor het onzekere’

Jallow eist dat Heidi zich tot de islam bekeert, iets wat ze inmiddels heeft gedaan. Naar eigen zeggen bidt ze elke dag tot Allah en is ze erg gelukkig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven