Laagtepunt in televisieprogramma Steenrijk Straatarm: Waarom laat de cameraploeg dit zien?

geld8 1jpg

Tijdens de laatste aflevering van “Steenrijk, Straatarm” wisselden ondernemers Jordy en Senna een week van leven met Maria en haar zoons.

Hierbij kregen ze ook de zorg voor hond Bo toevertrouwd, wat voor de nodige ophef zorgde onder de kijkers, die verwoed reageerden op sociale media.

Weet jij wat je moet doen als je geld vindt op straat? Het antwoord is verrassend!

In deze aflevering ruilden ondernemers Jordy en Senna van levens met moeder Maria en haar zoons Ruben en Raffaël.

Door een ernstige nekhernia kan Maria niet meer werken en leeft ze van een bijstandsuitkering. Bovendien heeft haar huis te kampen met verschillende gebreken.

Terwijl Maria en haar gezin zich moeten redden met weinig, beschikken Jordy en Senna over maar liefst 2000 euro per week.

De schokkende omstandigheden waarin Maria zich bevindt, roepen de reactie op van Jordy en Senna: “Ik denk wel dat dit een ouder pijn doet,” delen ze.

Vrouw blijft graag rest van haar leven in bijstand: ‘Ik kan opstaan zo laat als ik wil'

Onder andere de zorg voor hond Bo zorgt voor uitdagingen in het huishouden van Jordy en Senna. De ontdekking dat de hond ziek is, leidt tot enige ongemakken.

Familie Khaled heeft niet genoeg aan uitkering: Leefgeld is maar 150 euro per week

Kijkers reageren verontrust, met name vanwege de gedetailleerde weergave van de scène waarin de hond problemen ondervindt. Op sociale media wordt het omschreven als ‘een dieptepunt’.

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Een aantal kijkers uit ook hun ongenoegen over Maria’s uitgaven. Tijdens het winkelen geeft ze 400 euro uit aan een lingeriesetje voor zichzelf, wat tot verraste reacties leidt.

“In geen 400 jaar dat ik zoveel uitgeef aan lingerie,” schrijft een kijker op sociale media. Anderen vragen zich af of dit idee van de productie was.

1. Kijkers zijn geschokt door deze opvallende scène!
2. Op sociale media wordt het als een dieptepunt bestempeld
3. Dit is werkelijk te treurig voor woorden…
4. Hopelijk wordt deze aflevering niet herhaald op tv.
5. De scène wordt gedetailleerd in beeld gebracht…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven