Devon is verliefd op 47 jaar oudere vrouw: ‘Ze is zeer ervaren en leert me alles’

Het is tegenwoordig geen verrassing meer wanneer er een groot leeftijdsverschil is tussen geliefden. Meestal zijn het oudere mannen die kiezen voor jonge schoonheden, maar er zijn ook situaties die daar volledig tegenovergesteld aan zijn.


De 27-jarige Devon Aubrey zegt: ‘Ze is perfect voor mij’. Hij heeft een relatie met de 74-jarige Kathy Jenkins en het stel gaat trouwen.


Kathy is met pensioen en werkte vroeger als serveerster. Devon werkt momenteel bij Walmart op de laagste positie.

Eerst schreef Devon dat ze elkaar op internet hadden ontmoet. Na 4 maanden correspondentie ontmoetten ze elkaar voor het eerst als geliefden.

Tijdens die eerste ontmoeting herinnert Devon zich dat hij Katy leuk vond. Hij vond dat ze er beter uitzag dan op de foto.

De man was bang dat hij Jenkins niet zou imponeren omdat hij niet over zijn lengte sprak: “Ik dacht dat je langer was” – dat was het eerste wat Cathy opviel. Er ontstond echter meteen wederzijdse sympathie.

Katie en Devon besloten ondanks hun leeftijdsverschil een romantische relatie op te bouwen en schamen zich nergens voor, zelfs niet voor de veroordeling van de samenleving.

De moeder van Devon dacht aanvankelijk dat haar zoon een grapje maakte toen hij over leeftijd sprak.

De Jenkins-kinderen waren over het algemeen positief over hun geliefde moeder en haar nieuwe lover, slechts één dochter was tegen hun relatie.

Omdat Devon veganist is, wordt vaak aangenomen dat Katie rijk is en daarom een jonge minnaar heeft. Maar financieel gezien is de vrouw verre van super.

“We maken geen ruzie, we lossen alle problemen op zonder te schreeuwen, met behulp van een gesprek. Ze is zeer ervaren en leert me”, zegt Devon.

“Ik wil gewoon dat we de rest van ons leven samen leven en gelukkig zijn”, geeftDe 74-jarige Kathy vertelde openhartig haar verhaal.

Volgens het paar moet je een risico nemen en doen wat je geluk zal brengen als je van iemand houdt die ouder is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven