De allerleukste en origineelste budgetcadeaus onder de 20 euro!

Je kent het wel, je gaat op bezoek bij een goede vriend of vriendin of een jarige, en je wil niet met lege handen aan komen. Een aardigheidje geven is altijd leuk en helemaal leuk als het iets is voor een leuk prijsje. In dit artikel hebben we een aantal leuke cadeautjes voor nog geen 20 euro.

Nederlandse reisgids

Nederland kent vele leuke plekken om te bezoeken. Ons land mag dan wel niet zo groot zijn maar de locaties zijn divers en voor een ieder wat wils. Er zijn tal van leuke reisgidsen te koop waarin de mooiste plekjes van ons land in staan om eens te bezoeken. Bezoek Limburg eens een weekend en waan je in het buiten of ga naar Friesland om heerlijk een dagje op het water te vertoeven.

Kookboek 7x anders

Is de persoon aan wie jij een cadeautje wil geven dol op koken? Hoe leuk is het dan om een kookboek van Jamie Oliver te geven. Dankzij zijn 7x anders kookboek zet je iedere dag een simpele maaltijd op tafel. Tevens is dit boek ook leuk om te geven aan een beginnende kok of je kind dat op zichzelf gaat wonen.

Jan van Haasteren puzzel

Heerlijk puzzelen aan de achtertafel als je even een momentje voor jezelf wil. De puzzels van jan van Haasteren zijn ontzettend populair en deze puzzels zijn geschikt voor alle leeftijden en elk moment. Bij een volgend bezoek is het wellicht een idee om een puzzelroller cadeau te geven. Dankzij deze roller is het mogelijk om de puzzel in een handomdraai op te ruimen voor als je even plek nodig hebt aan de tafel.

Kaartspel

Spelletjes zijn altijd leuk, gezellig met elkaar aan de tafel onder het genot van een drankje en iets lekkers om te snoepen. Vooral de ouderwetse spelletjes, zoals een stapel kaarten, staan altijd garant voor plezier. Een spel dat momenteel ontzettend populair is, is Exploding Kittens. Dit spel heeft niet veel spelers nodig en behoort tot de beste verkochte spellen van 2021.

Geurstokjes

Hoe fijn is het als je huis heerlijk ruikt? Geurstokjes zijn te verkrijgen in ontzettend veel geuren en het is nog eens super leuk om te geven, laat staan om te ontvangen. Geurstokjes worden meestal verpakt in sjieke verpakkingen. De stokjes kun je overal neerzetten, in de hal, in het toilet of heerlijk in de woonkamer.

Baardverzorging set

Voor veel mensen is het altijd lastig om een cadeautje te bedenken voor een man. Wil je nou iets geven aan een man die een baard heeft, dan is het wellicht een leuk idee om een baaardverzorgingsset te geven. De man kan zijn baard dan heerlijk verzorgen en verwennen en vaak vinden ze dit ook hartstikke leuk om te krijgen.

Cadeaupakket douche

Onder de douche genieten we vaak van een momentje voor onszelf. Bij de drogisterijen zijn er tal van verschillende cadeauverpakkingen te koop met douche-artikelen. Meestal zit er in zo’n geschenkset een heerlijke doucheschuim of olie en voor na het douchen een lotion of deodorant. De inhoud van deze verpakkingen zijn altijd verschillend en divers en tevens verkrijgbaar in vele geuren. leuk om te geven en leuk om te ontvangen. Op deze manier wordt douchen nog meer een feestje.

Espressoglazen

Even gezellig koffie drinken bij je beste vriendin thuis is altijd leuk. Hoe leuk is het om een keer espressoglazen cadeau te geven! Deze glazen zijn dubbelwandig waardoor de koffie veel langer warm blijft. tevens staan deze glazen bekend om hun krasbestendigheid.

Sokken

De meeste mensen zullen dit wel herkennen, sokken die plotseling niet meer compleet zijn en zomaar verdwijnen uit het niets. Vaak bewaren we de sok in de hoop dat zijn wederhelft weer tevoorschijn komt, echter gebeurt dit maar zelden. Het is daarom altijd leuk om een paar ‘Happy Socks’ te geven aan een jarige of iemand bij wie je gezellig op visite gaat.

Een dvd

Vroeger was alles anders. Vandaag de dag hebben we Videoland en Netflix, vroeger was dat er allemaal niet en moesten we het doen met de DVD. Er zijn natuurlijk zat mensen die geen abonnement hebben op deze platforms en dus is het altijd leuk om eens een ouderwetse dvd cadeau te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven