Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

De 26-jarige Australische Annie Knight heeft recentelijk op internet veel aandacht gekregen door haar onthulling over haar ambitieuze plannen voor 2024.

Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Na een periode waarin ze met 300 mannen het bed deelde, richt Annie zich nu op een nieuw avontuur: een jaar vol met dates.

Haar doel is om elke week een nieuwe date te hebben, waarbij ze de ervaringen vastlegt en deelt op TikTok.

Na drie jaar alleen te zijn geweest, realiseert Annie zich dat ondanks eerdere escapades ze betrekkelijk weinig ervaring heeft op het gebied van daten.

Ze is nu vastbesloten om haar sociale en romantische vaardigheden te verbeteren, buiten de slaapkamer. In een gesprek met Daily Star gaf ze toe: “Ik heb nooit veel gedate.”

”Voorheen

Met een maximale frequentie van drie dates per jaar, ben ik eigenlijk geen dater. Daarom wil ik mezelf nu uitdagen. Ik stel mezelf een doel.”


Hoewel ze in het verleden maar af en toe op dates ging, is ze vastberaden om dit te veranderen. Ze heeft als doel om actiever te worden in het datingcircuit.


Haar voorbereidingen zijn al begonnen: sinds april van dit jaar heeft Annie al 25 dates gehad als ‘oefening’, maar niet zonder uitdagingen.

Annie deelt haar ervaringen met catfishing, waarbij de werkelijkheid niet overeenkomt met online profielen, en met dates die zich onbeschoft gedroegen tegenover obers – voor haar een duidelijke afknapper.

Ze uit haar frustraties in een TikTok-video: “Ik weet niet wat er mis is met mij. Ik zie iemand via internet en als ze dan voor me staan, komt dat helemaal niet overeen met wat ik in mijn hoofd heb.”

 

“`


Ondanks de uitdagingen en teleurstellingen blijft Annie optimistisch over haar zoektocht naar een potentiële echtgenoot, zelfs overweegt ze therapie, hoewel ze al in behandeling is voor andere zaken.


Met slechts een handvol mannen waarmee ze meer dan één date had, benadrukt ze dat ze kieskeurig is als het op relaties aankomt.


“`

Als het op relaties aankomt, ben ik behoorlijk kieskeurig. Ik ben maar met vijf mannen op een tweede date geweest, en slechts met twee op een derde date. Het is echt niet makkelijk.

Wanneer ze praat over haar eerdere seksuele ontmoetingen waarbij ze alleen maar haar benen hoefde te openen, zegt ze: “Ja, dat was veel gemakkelijker.”

Annie’s verhaal werpt een uniek licht op de complexiteiten van modern daten, waar online interacties en verwachtingen vaak botsen met de realiteit.

Op haar reis op TikTok zal zij een interessant inzicht geven in de wereld van daten in het digitale tijdperk. Hier zijn enkele afbeeldingen om de reis te illustreren:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven