Jonge vrouw won miljoenen in de loterij en is nu zonder geld: ‘Daar heb ik heel veel spijt van’

milj 1jpg

Op het moment dat de Britse tiener Callie Rogers 1,8 miljoen pond won in de loterij, leek haar toekomst er veelbelovend uit te zien.

Desondanks blijkt de realiteit nu anders te zijn. Op 37-jarige leeftijd worstelt ze om financieel rond te komen, ondanks haar eerdere grote winst.

De kwestie van hoe een minderjarige destijds kon deelnemen aan de loterij, roept vragen op rondom de situatie van Rogers, die op haar 16e een aanzienlijk bedrag van 1,8 miljoen pond, wat neerkomt op ongeveer 2,1 miljoen euro, won. Destijds was het kennelijk mogelijk voor minderjarigen om deel te nemen, hoewel de minimumleeftijd nu is verhoogd naar 18 jaar.

Terwijl ze voorheen slechts 3,60 pond per uur verdiende in een supermarkt, veranderde het leven van Rogers radicaal door haar loterijwinst.

Echter, in plaats van verstandig met haar geld om te gaan, gaf ze het onnadenkend uit en verdween het als sneeuw voor de zon.

In navolging van advies van de loterij, dat ze vanwege haar jeugdige onervarenheid negeerde, besloot ze grote bedragen uit te geven aan haar uiterlijk, designerkleding en genereuze geschenken voor vrienden en familie.

Haar rijkdom verdween snel door luxe feesten en de aanschaf van een huis. In 2021 werd Rogers failliet verklaard, waardoor haar loterijfortuin tot de laatste cent op was, en ze gedwongen was om een uitkering aan te vragen.

Vandaag de dag, enkele jaren later, probeert Rogers haar leven weer op te bouwen. Ze is terug naar school gegaan om een opleiding tot verpleegkundige te volgen en werkt nu als verzorgster.

Niettemin, zij uit haar spijt over het gebrek aan middelen voor haar zoon Blake, die lijdt aan hersenverlamming, wat haar grootste teleurstelling is.

1. Ze heeft moeite om financieel rond te komen.
2. Nu moet ze elke maand zien te overleven.
3. Het is goed voorstelbaar dat ze daar spijt van heeft.
4. Ze heeft amper nog geld te besteden…
5. Ze was zo welvarend maar nu moet ze elke cent omdraaien!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven