Het drama is compleet: Hoe gaat Nicol Kremers dit allemaal verklaren?😱😬

Er is de laatste dagen een hoop ophef rond de relatie van Peter Gillis en zijn jongere vriendin Nicol Kremers.

Naar verluidt zou hun relatie al een lange tijd niet lekker lopen en onlangs was daar het verhaal over de vermeende m!shandeling.

Het koppel schijnt veel ruzie te hebben en Peter Gillis zou ook geen band hebben met de vier kinderen van zijn vriendin.

Nu is het verhaal naar buiten gekomen dat Nicol niet alles zelf mag beslissen over haar kids. ,,Haar kinderen staan blijkbaar onder toezicht van jeugdzorg.” Met haar ex heeft ze vier kinderen.

Peter en Nicol doen alsof er niets aan de hand is en dat ze ontzetten gelukkig zijn met elkaar. Echter sprak Rob Goossens met de ex-zwager van Nicol.

,,Hij zei: Peter heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicol is wel degelijk degene die m!shandeld zou zijn”, vertelt hij in RTL Boulevard. ,,Het is gebeurd en het ging eigenlijk de afgelopen tijd al niet supergoed tussen die twee.”

Volgens deze man zijn er meerdere vervelende situaties voorgevallen tussen Nicol en Peter. ,,En wat hij vanaf het begin al raar heeft gevonden is dat Peter helemaal niks met de kinderen van Nicol te maken wilde hebben.”

De reden waarom de kijkers nooit de kinderen van Nicol in beeld zien, heeft te maken met het feit dat haar ex, de vader van de kinderen, dat niet wil.

,,Peter lijkt gewoon helemaal niets met haar kinderen te hebben. Als zij de zorg heeft voor de kinderen, dan zit zij in een chalet op zijn vakantiepark Prinsenmeer.

Dat is natuurlijk al een beetje gek, zeker als je bedenkt dat blijkbaar, vertelt de broer van de vader, de kinderen onder toezicht van jeugd zorg staan. Dit omdat het dus niet helemaal goed gaat in de opvoeding.”

Scroll naar boven